moc spermií? (190mil/ml) je to možné? :)

24.03.2010

Ahoj holky, tak máme za sebou spermio. Byl to docela teda zážitek, protože jsme ten kalíšek vezli z domova. Já byla víc nervózní jak manžel. Super zpráva je, že nám to vyšlo dobře. dokonce mnohem lepší hodnoty než uvádí norma.
A na to se chci zeptat, když se uvádí norma koncentrace sperm. >= 20mil/ml a můj manžel měl 190mil/ml :O zda jste se s tím některá nesetkala, jestli to je vůbec možné??? on byl tak rád, že pak se mnou laškoval, že když budu zlobivá holka, že mi neposkytne ani jednu spermijku :s: a já si dělám srandu, že jsem teda netušila, že mám doma takovýho nabíječe...tak teď moje krev a UTZ a uvidíme

gratuluji k rychlým spermijkám :s: My měli 120mil/ml, a to mi říkala :*8*: , že to co máme, to jsou už normospermie :s: Takže teď Vám nic nebrání, ale by jste měli brzo krásné a vytoužené miminko :w:

Ahoj, tyjo, tiše závidíme!!! Ten tvůj chlap je časovaná atomová bomba :jawdrop: !!!! :s: :s: :s: Přímo spermioman!! To vypadá, že se ty spermie před vajíčkem tak seperou, která je nejsilnější, až po boji všechny odpadnou! Přeju hodně štěstí, ať se mimi brzy zadaří! :k: :a:

Tý brďo, my měli výborný spermio a měli jsme jen 92 mil/ml. Ale já mám uvedenou normu 20-250 mil/ml, takže jste v normě. Tak aby si zase o sobě tolik nemyslel :s: Tomu mýmu jsem musela pár dní (než ho to přešlo) říkat superhřebec... Holt chlapi, no. :00:

Ahoj Blani, ty brdoooo :) moje kamoska byla u dr a jeji mel 160mil. a ji dr rekla ze to taky neni dobrý kdyz ma takhle hodne spermii. takze asi si nevyberes, bud jich ma malo nebo extra hodne a tak i tak to není vhodné :00: ale otehulila a to mela PCO.
zeptej se na to dr :ww:

In reply to by VeronikaV86

Ty jo vidíš, to mě nenapadlo, že by to vlastně mohlo být na škodu...já čekám, až dostanu MS a pak jdu na krev/hormonální profil a poté 12.DC na měření folíků a to mam vzít s sebou ten výsledek spermiogramu..tak kdyžtak nás čeká IUI, což by mi ani nevadilo, hlavně, že už se něco děje....a kdy vás čeká 2.IUI?? někdy v dubnu? třeba na tom budeme stejně...přeju plodné jarní dny ;)

In reply to by blaninka26

Ahojky, polycysticky syndrom vajecniku. jedna kamoska s tim otehotnela po 4,5letech a druha ta sla na iui.
pry nektera muze s tim otehulit a nektera ne ;)
no ja jdu 1.4. k dr tak uvidime, dneska jsem 13dc tak to budu mit zase dlouhe cykly a mozna dr uvidi pristi tyden jeste vajicka, kdyz nemam pregnyl tak mam dlouhé cykly :00: tak mozna by to stihla :*8*:
uvidime,tobe hlavne drzim pesticky a s tim spermio se zeptej radeji sveho dr,ale jen tohle co vim jak od moji dr :///:
preju krasne jarni a uspesne :*O*:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka