vyhrožuje mi

08.03.2010

aho holky, jak dlouho od požádání a zanesení žádosti o svěření dítěte do péče trvá, než si vás k soudu pozvou. Mě totiž asi jebne, ten můj bývalý to ještě ani neví, že mu to příjde a už mi chodí výhružné sms, že mi vezme malou, že o něm ještě budu mluvit s úctou, že mě zabije, že mě nenávidí a proklíná, no docela mazec s takovou asi brzy příjdu o mlíko :|€|:

Podávala jsem žádost někdy v říjnu a ještě se to pořád řeší...otec byl teda u soudu v únoru a já pořád čekám kdy si pozvou mne... :spid:

In reply to by barushe

jojo to jsou,minuly rok jsme byli spolu na socialce pac mi vyhrozoval ze mi vezme deti,tak jsem sla na socialku a oni si tam pozvali me i jeho,muzu ti rict ze to byla komediee,chtel abych mu vozila deti ja,tak se ho ptala pani jako proc ze ja nemam auto a nejsem povina mu je vozit a on porad ze to chce s principu,no a pak ji rekl ze mi deti vezme ze uz si zazadal o svereni do pece,a tak se ho ptala kde si zadal ze ma jen jednu moznost a on ze to nepovi,ale on si mui zadat u ni takze kecal a ona ho dostala.Tak ji rekl ja si teda zazadam u vas a ona ze musi spochybnit moji peci o deti atd..a on to se nebojte to spochybnim a o pak mu rekla ale vite ze ja budu u toho jako opatrovnice kluku...Takze nakonec neudelal nic ttp://www.prckoviste.cz/michaela

Ahojky,nam to trvalo mesic nez jsme meli soud,ale niceho se neboj a hlavne si ty smsky schovavej a kdyby bylo potreba ukaz je u soudu.

Já bych si ty smsky uložila a před soudem dala přečíst. Ale jak píše jedna maminka dole, on jen kecá, nedovedu si představit chlapa, který by se staral o dítě sám... Jsou to ale mizerové ...
Drž se ...

Ahoj zlatíčko, to je super , to si chlapecek podepsal ortel sam pod sebou, pekne si to ukladej jako dukaz.....a neboj se , pes ktery steka nekouse :€}€:
stejne je to neskutecny, jak obraci , chlapi jedni mizerni :spid: ale vis co by jsem na tvem miste udelala????sla bych s tim na policii, s tim ze mas strach o malou a ze se ho bojis, pokud to takto udelas, tak uz si blbecek ani neskrtne a muze byt frajer jakej chce, ono mu zklapne. :|€|:
ps. mimochodem to uz jsem slysela chlapi pouzivat nekolikrat, vezmu ti malou - co by s nou asi tak delal???
samozrejme ti nikoho neveme, tady nejsme v americkym filmu....neboj se ho Barusko, vyhrozujou jen slabosi...

In reply to by Danzy

Děkuju Raduško, je mi z toho docela blujno, jednou za týden, většinou o víkendu kdy se asi vyhulí, nebo se něčeho napije mi chodí tyhle sms, většinou mě nenávidí, proklíná, zabije mě atd a malá že ho časem pochopí a bude bydlet u něj, nechápu to kde bere tuhle odvahu, obral mě o všechny poeníze, nestará se o nás, s malou žijem z 5-ti tisíc a to 1500,- dávám našim a zbytek máme na jídlo a oblečení, a z toho se nějak vyžít nedá a ještě mi píše tyhle chujárny, a jak píšeš ještě chvíli a už povalím na policajty, tak nějak toho mám plné kecky, děkuju!!!
http://www.prckoviste.cz/nell

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka