Obřík

24.02.2010

Ahoj holky,
tak dneska jsme byli na kontrole a dr. mi řekla, že malý už má přes 4kg, takže jelikož mám v sobotu termín tak už jdu v pátek na umělé vyvolání, jsem prvorodička a mám z toho celkem hrůzu. Máte někdo zkušenosti s tak velkým mimi, jaký byl porod? Děkuji za odpovědi:-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já rodila kluka 4960g a 56 cm a rodila jsem normálně, jen to bylo teda dlouhý 28 hodin bolesti, jsem se neotvírala, ty kontrakce jsou hrozně bolestivý a dlouhý, ale to samotný tlačení, tak hrozný neni. Držim palečky.

neboj to zvládneš,oni ty ultrazvuky nejsou přesné,mě tvrdily 4200g a dcera měla nakonec 3600g a druhá měla 3850g a za 2 hodky byla venku

ahoj já rodila malého 6,5 hodiny,takže na prvorodičku celkem fofr ;) Měl 4170g a 54 cm.Nevím,jaké to je tlačit malé dítě,mně to přišlo jako fuška,ale spíš že jsem měla veliký nástřih a hodně šití a stehů potom,jinak se to dalo.Taky nemáš s čím srovnávat,tak se neboj,mimi si poradí ;) Držím palce a přeju rychlý porod!!

První syn měl 4,35 kg a druhý 4,63 kg. První porod trval 14 hodin, druhý 2 hodiny. Všechno bylo vpohodě. Říká se, že větší děti se rodí líp, protože když tkačíš, tak jdou rychleji ven. Nemůžu to potvrdit, nemám zkušenost s malým dítětem:)) Každopádně ti přeju hodně štěstí, ať to máš rychle za sebou!!!Katka

Ja mam dnes termin a vcera jsme taky namerili 3,9kg a v patek jdeme na indukci...budeme na sebe myslet.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka