Copak je nového?

09.02.2008

Tak jsem konečně zase tady. Přes týden nestíhám kvůli nové kolegyni a o víkendu budujeme hnízdečko pro novou rodinku. Ale dnes má přítel zkoušku, tak mám konečně čas se sem mrknout. Bude ji mít tak do 20h, takže času spousta :///: Než odešel, tak jsme se šli po obědě natáhnout a občas přemýšlím, kdo z nás je těhotnej :00: Nejedl nikdy bílou čokoládu a teď mi doma mizí rychlostí světla, po obídku nikdy nespal a teď chrupká, že nemůžu usnout já, zmrzlinu vždycky jen lehce ochutnla, maximálně v Itálii si koupil kopeček pro sebe, ale teď kupuje polárkový dorty... Ale vůbec si nestěžuju, zmrzlinka malýmu moc chutná :cc): Taky je celej divej do toho budování, včera nám dovezli další komodu a už se těšil, jak bude zase vrtat. Když vidí tatínka s kočárkem :/;x: , tak už se těší, jak bude taky vozit, když měli v akci Lovelu, tak ji vzal 3x (3x 9kg prášku), aby i on něco koupil pro malýho. Holky, je tak kouzelnej, že ho mám radši čím dál víc!!!! :h:

téda, to je super mít tak natěšenýho taťku. a taky mám pocit, že ti chlapi jsou těhotný společně se svýma partnerkama :///:
a zacvičuješ si v práci zástup?

In reply to by Tesa

Řekla jsem šéfovi, že jestli bude chtít, abych jí ukázala ještě něco v excelu, tak chci premie, protože mi to za to nervování opravdu nestojí. Ale jinak jí to jakžtakž jde. Musí se naučit trochu logicky uvažovat a být víc pečlivá a bude to dobrý. Snad...
Ten můj mi připadá už teď z malýho.. jak to říct slušně?... potento?!... tak snad ho to bude držet, i když se třeba pár dní v noci pořádně nevyspí :s:
Jo, říkala mi Happysil, že jsi taky z Třebíče, nebo okolí, takže bysme prý mohly jít, až porodí a bude moct, někam posedět a pokecat? Ale určitě se ti po tom ozve, až bude mít čas :)

In reply to by marthy1

ty jezdíš do Třebíče?? když to buded nějaká cukrárna :P :s:
v práci jsem se právě děsila, až budu někoho zaučovat....no naštěstí jsem odešla předčasně :///:
zatim papa, jdu si udělat večeři, mám opět hlad :-(

In reply to by Tesa

Až budu pryč z práce, tak musím na úřady kvůli změně trvalýho bydliště a budu nová třebíčanka :s: No, klidně můžem do cukrárny, já si dám velkou zmrzlinku :dance: Hlavně aby tam mohla Happysil i s kočárkem :/;x:
Tak dobrou chuť přeji, já si dala tu buchtičku, k tomu kakao a jsem zatím najezená až až. Jo a teď v těhu ujíždím na malinové zonce. Mám doma celej kastl :s: :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka