Budu vdecna...

18.02.2010

Moc prosim nemate nahodou nekdo tohoto ci jineho pejska? Budu vdecna i za jine zviratko. Podminka je material ze ktereho je usity (nejedna se o plys,ale o jemnouckou latku)a plnen miniaturnimi kulickami (mensi jak spendlikova hlavicka)! Dcerka je na nem zavisla a roztrhal se ji. Je hrozne nestastna! Na cene se domluvime!
DEKUJI MOC

Kliknutím vložíte smajlíky:

bohužel jsem takového pejska neviděla..Myslim si že by bylo dobré jí pomalu vysvětlovat že je hračka rozbytá a už dlouho nevydrží. Skus sní jít do obchodu a společně vybrat jinou hračku. Chápu že je na něm závyslá, ale zase je ve věku, kdy už by měla určité věci chápat a smířit se snima....
Taky jsme si tímto prošly. Malýmu bylo 2,5...zvládli jsme to aniž bysme museli kupovat něco jiného. Přilnul k jinému plyšákovi. Sice si i nyní občas na toho svýho mazlíčka vzpomene-slzi v očích má, ale jinak už je v pohodě...

In reply to by Miknez

no jo vše je možny,vždycky je nejaka hračka nej.Zatim teda je jeste malej a snad si oblíbí neco co kdyžtak nebude težke sehnat znova.Tak hlavne at to večer zvladnete.Pak dej vedet.... :a:

Tak už vídím,ale bohužel toho nemáme ani švagrová a upřímně řečeno ani jsem ho nikde nevidela třeba v obchode :\\: tak snad budes mit štěstí pa.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka