Chystá se to k porodu??

09.02.2010

Ahojte,jsem v 35 tt a začíná mě pobolívat bříško jako u menstruace,ale jen občas,hlavně večer když si lehnu,ale dnes i odpoledne...tak si nejsem jistá jestli se to náhodou nechystá k porodu,u první dcerky jsem nic takového nezažila..tak se jdu zeptat na radu zkušených ;) Malá mě kope o dušu..myslím že mám zevnitř i modřiny. Navíc v 35tt je to ještě brzo..nebo je to následek mého nachlazení(kašel,rýma) a nervů co mám..problémy se jen hrnou..když se daří tak se daří..díky za rady.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Díky všem!! Tak sprchu jsem zkusila,docela mi po ní ulevilo,to je fakt,ale pocit že to bude dřív mě nějak neopustil :) Největší ,,poslíčky,,mám hlavně odpo a večer,kdyby se tak vyřešila situace okolo penízků,asi bych si tak oddechla,že bych i přenášela. Uvidíme co bude. Každopádně malá je čilá,kope o sto šest,takže to mě taky trochu uklidňuje,i když bych si nejraději jednu vrazila,ze to jak ji ubližuju tím jak jsem v nervech :( A ještě jeden dotaz,kdyby to náhodou přišlo dřív,není to moc brzo?? Taky mě trklo,že jestli mi to nedělá hlavně jizva po prvním císaři.MOje dr.mi řekla že jen císař nic není,ale když jsem otěhotněla,tak mě v ní bolelo hezky a těď jak mi vyletělo bříško(do sedmého měsíce to nebylo vůbec vidět),je to ještě intenzivnější. :?

In reply to by miuinka

Já to měla taky , ale v poradně mi doktor řekl vždy to samé ,na porod to nevypadá,otevřená na prst čípek polotuhý vzadu,tak jsem si dala vždy teplou sprchu,já měla taky stresy ohledně penízků nemocenská mi přišla až po 4 měsících a to jsem jím musela neustále volat,žily jsme s jednoho platu,pokazilo se nám čerpadlo na vodu i pračka,čerpadlo 15 tis.Nějak jsme to splácaly dohromady ale nebyly penízky na vánoce a to je člověku moc líto když má doma 6 letou princeznu a nemůže jí koupit to co by si přála,na konec to vše nějak dopadlo.Ty stresy předčasný porod nevyvolaly rodila jsem 3 dny po termínu....

priprava k porodu urcite. ale mozna jsou to jenom poslicci. zkus to rozehnat sprchou, poslicci vzdy ustoupi, prave kontrakce ne. ale pozor ne moc horkou, jenom teplou, prijemnou. pokud by se ti neco nezdalo, zajdi k dr, nikdo se na tebe nebude zlobit :a:

Ahojky,
mě pobolívá v podbříšku od víkendu. Dneska už je to teda po několikáté, co cítím bolest, ale je to pořád jako při MS. Doufám, že do porodu ještě daleko, zatím jsme 32. týden. pa

Příprava k porodu to jistě je, ale tu máme každá cca od 30tt a každá to prožíváme jinak. Myslím, že u tebe to budou poslíčci. A pokud máš z něčeho nervy, to jen přidá. Jistě budete v pořádku, tak si užívej alespoň ten zbytek těhu a přejeme hodně zdravíčka ... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka