už si nevím rady :-(

05.02.2010

vůbec si nevím rady, nevím, jak mám používat čajík, máme 5 měsíců. Malýmu musím dávat čajík tak hodinu, hodinu a půl po mlíčku, jinak se mu to v bříšku srazí a ublinkává mi sražený mlíčko. Teď máme vždycky na obídek zeleninku a zapíjíme to mlíčkem, ale kamarádka to dělá tak, že ten čajík dává tak, že tím zapíjí obídek a pak svačinku, tak jsem to tak zkusila taky, ale nám to nějak nedělá dobře, malej pak po jídle při odbrkání vždycky to vyhodí ven ten čajík. Co děláme špatně?? jak ten čajík mám dávat??? musím ho dávat??? máme zapíjet jídlo opět jen mlíčkem a čaj dávat tak za tu hodinku????

už si nevím rady :\\:

Kliknutím vložíte smajlíky:

já teda nevím, ale mě malej taky blinkal a nejhorší byl čaj a mlíko, protože to bylo hodně tekuté
takže jsem kojila a jinak mu nic nedávala a ještě mu zkusila dát Nutriton na zahuštění mateř. mléka, ale moc to nepomohlo
do roka to ublinkávání zmizelo uplně

třeba ten čajík nechce,nesedne mu?Zkus jiný nebo třeba jen převařenou vodu.A nebo ho dokrm mlíčkem a pak až za tu hodinku mu dej čaj,to nevadí,začínáte,určitě se to všechno poddá a časem,až budete mít plnou dávku zeleniny nebo ovoce mu zase můžeš dát ten čaj místo mléka.A nevypije ho po tom jídle třeba moc?Že vyhodí jen ten přebytek?

čajdu během jídla, tzn. tak hoďku a půl po jídle. Oběd zapíjíme mlíčkem. A co dáváš za čajík? My heřmánek. Je nám zítra 5 m.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka