Padání vlasů

01.02.2010

Ahoj mamči,
zítra jsou malému 4 měsíce a asi 3 týdny mě padají dost vlasy. Už chodím doma se síťkou na hlavě a vlasy si budu umývat jen 1x týdně.Strašně se mastí,ale jsem doma tak na to kašlu nikdo mě nevidí. Našla jsem strašně moc ohledně padání vlasů,ale dost mě to děsí. Skoro všechny maminky přišly o hodně vlasů a prý se to srovná až po roce. Příspěvky byly dost staré tak doufám,že se od Vás dozvím nějaké novinky. zatím to nemám tak strašné,ale bojím se zhoršení. :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,me padaly taky, ale asi jen cca mesic za to poradne, ale vzhledem k tomu, ze uz jsem cvicena zacala jsem okamzite davat ruzne kury, prestala vazat vlasy do gumicky, nechala razantne zkratit uces a koupila si cinskou medicinu na padani vlasu. Zaplat buh mi prestaly po mesici padat, ted uz je to v normalu. Kdysi mi padaly vlasy cca pul roku po prascich co jsem brala na redeni krve a to teda byl mnohem vetsi narez, taky jsem prisla o pulku vlasu co jsem mela. Ted uz to byl jen slaby odvar, ale i tak me to vydesilo. Ono se to srovna a asi u kazdeho jinak...

ahojky :-)
me zacaly padat 3 mesice po porodu a dnes 5 mesicu po porodu uz mi zas rostou... mam hodne vlasu , teda mela jsem a vypadali me uplne koutky byla jsem napul plesata a za dva mesice uz sem zas vlasata :-D myslim ze to ma kazdej jinak , nicmene bych se nebala, jednou se vse dostane do normalu :-) ono je to vsechno dohromady... kdyz si to tak vemu pred porodem by me ani nenapadlo ze se da prezit tak jak ziju ted... v noci jen 2 ,nebo 3 hodinky spanku a cely den krom 15ti minutovek utesovani miminka ,oblikani, tlaceni kocaru v horach snehu, prani , uklizeni, snazeni se snist aspon kus cokolady abych nepadla na hubu, mimi, ktere prvne trapi brisko, pak zoubky , no a ja az ted zjistila ze jsem superzena a zvladnu vsechno :-D

In reply to by Danzy

to máš pravdu,když si vzpomenu před porodem jak jsem někdy nestíhala a najednou to jde.Ale ty vlasy mě štvou.Bude jaro a já plešatec.Dočetla jsem se ,že snad pomáhájí dýňová semínka,tak jdu chroustat.Taky by mě zajímalo,kdy ten náš mrňous bude spát celou noc.Od kamaráda z práce stejně staré děti prospí 10-12 hodin bez probuzení na jídlo.Připadám si ,že jen já mám doma dítě co nepotřebuje spát.To jsem se chtěla pokusit o přijímačky .HAHA

Ahojky mamko,moc tě asi nepotěším,je to bohužel hormonama,mě vlasy padaly až do 9měs.malé a to nehorázně že jsem si je nechála zkrátit na mikádo a to jsem měla krásné dlouhé vlasy.To se prostě nedalo vydržet vlasy jsem nusela mít pořád stažené v culíku,měla jsem je všude,na malé,na jejím oblečení,na zemi,v kuchyni,dokonce i v jídle( :-g( ) vyzkoušela jsem tolik přípravku,případala jsem si jako pokusný králík,nic nezabíralo.A jednou padaání se zastavilo a bylo po hrůze,chce to čas a trpělivost :) :a:
---------------------------------------
Anička+Kristýnka 3.3.2009
http://Anisek1987.mondozoo.com
http://www.prckoviste.cz/kristinka

Ahoj, tak já mám tříměsíčního syna a v těhu jsem si pochvalovala, jak mám dobrý vlasy a že mi nepadají. Zato teď to je něco. Někde jsem četla, že je to hormonálního původu a vypadávají nám i ty vlasy, které nevypadaly v těhu. Řekli mi to i v lékárně, takže jsem zatím v pohodě a ještě vlasatá, no uvidíme za nějaký čas ;)

Malýmu bude 5 měsíců a padaj mi po pramenech, ale já se moc nečešu, většinou ve vaně když si meju hlavu tak tahám prameny, ale myslim si že to je tim že je pravidelně nevyčesávám a taky každou zimu mi padaj víc, než v létě, ale teď je to extrém! říká se že když se kojí tak padaj ale já nekojila vůbec, tak asi to pravda neni, ale vlasů mám furt hodně, no snad nebudu plešatá...

In reply to by rendyy

s kojením to opravdu nesouvisí, malé bude 9 měsíců, pořád kojím, do 8 měsíce plně bez jakéhokoliv příkrmu a vlasy mi nevypadávaly vůbec, ani před porodem, ani po. Nehty mám pevné jako nikdy v životě, můžu si je nechat jakkoliv dlouhé a nezlomí se - takže mám pocit, že kojení působí spíš opačně, pomáhá. V každém případě jsem chtěla říct, že mám kamarádku, které vlasy po porodu vypadávaly úplně extrémně - měla spoustu viditelných plešek, hrůza. A vše se upravilo, vlasy dorostly a na hlavě má opět bujnou hřívu....

In reply to by rendyy

já už měsíc nekojím,co jsem se dočetla tak s kojením to nemá nic společného.taky se nečešu jen síťka na hlavě a vlasy si budu umývat jen 1x týdně .Je to strašný,ale když vidím po umytí co ze mě jde tak se bojím,že do měsíce na hlavě nebude nic.

Já budu plešatá nejspíš ještě před porodem a miminko bude mít maminku lebkouna :r:

Fakt by mě zajímalo, jestli kopanec do koulí je skutečně tak nesnesitelně bolestivý, že má vyvážit naše celoživotní periody, těhotenství, porod, hubnutí, šlechtění, lámavé nehty...
no do prčic, to si ta příroda ty dva seznamy "příkoří" pro chlapy a pro nás nemohla porovnat a švihnout jim tam ještě nějakou lahůdku? :s: :s: :s:

Běda jim, jestli nám pak nekoupí paruky nebo nenechají naplést nějaký ten pramínek! ;)

In reply to by hope

než na stránkách, kam chlap nepáchne :s: :s: :s:

abych byla spravedlivá, tak jsem si tak vzpomněla... my holky nevypadáme nahé NIKDY směšně... :s: :s:

Tak já jsem na tom stejně. :r: Měla jsem krásně hustý kudrnatý vlasy, teď mám na hlavě prd. Po porodu jsem 4 měsíce. Je to fakt šílený, jenom si umyju hlavu - už si ji raději ani nefénuju, tak mi manžel hned sundává hrstě vlasů ze zad. Jsou všude, musím je nosit pořád stažené a ob den vysávám - vlasy. Dnes už jsem byla i u kadeřnice na zástřih, snad mi to pomůže. Doma mám biosil plus, který mi kdysi doporučili v lékárně na padání vlasů, ale nevím jestli ho můžu když kojím.

Ahoj,tak padani vlasu,to je strasne,me take padaji a to hodne,mela jsem huste vlasy,ale ted to tak bohuzel neni :( .Vlasy my zacaly padat kdyz Byly Viki 2 mesice a ted ji bude uz 9 mesicu a stale my hodne padaji.Nevim jak dlouho to bude trvat,jinak budu snad plesata.Bylo my doporuceny sampon firmy VICHY Dercos posilující šampon s Aminexilem (padani vlasu).Zatim jsem ho jeste nevyzkousela,ale zkusim to.

mě padaly vlasy hlavně když jsem byla těhu,teď jsou malému 4,5 měsíce a celkem v poho. V těhu jsem na radu kožní dr. užívala Revalid Tonic-jsou to ampulky s nějakým roztokem,který se vtírá přímo do pokožky hlavy (20 ampulek stojí okolo 260 Kč). Já jsem měla 2 balení a pomohly úžasně :ww: :a:

mamčo, vítej v klubu :s: , já mám tak jen polovinu vlasů, co jsem měla jako těhu.. Šla jsem s tím na kožní, mám nějakou vodičku, kortikoid a papám zinek a ještě nějaký míchaný kapsle.. Padají pořád, ale je to lepší..

In reply to by ajdai

děkuji všem,je to strašný říkám si co všechno ještě bude,když už vše bylo jako dřív začaly padat vlasy. Ať máme brzy zas plnou hlavu vlasůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka