To byla noc :-(

29.01.2010

Dobrý ránko holky,
achjo musím si postěžovat...to byla noc :O . Nevím co to celou noc bylo, ale už necuuuu :r: . Přítel šel včera večer na oslavu bráchových narozek, tak jsem zůstala sama doma...a já nevím, jestli to ten prďolka v bříšku cítil nebo co :D , že taťka není doma a že bude maminku pěkně zlobit :D . Nebo vážně netuším ://: . Je totiž pravda, že každej večer než jdeme spát tak si taťka dá vždycky ruku na bříško a malej se uklidní, nekope a pěkně usne :D , vážně. No a včera nic...
Nemohla jsem usnout, budila jsem se a ten raubíř v bříšku...já nevím co tam dělal, ale byl to záhul. Neustále mě kopal, točil se,takže každou chvilku jsem bouly na břichu měla někde jinde :) a ono, co si bude povídat..občas je to i nepříjemný, že.A do toho všeho mě ještě začly křížový bolesti a bolesti třísel a vaječníků jak při menzes :jawdrop: . Myslela jsem, že snad budu muset pod teplou sprchu,a by to trošku polevilo, ale nakonec jsem to vždycky nějak rozdejchala a zaspala, ale jen do chvíle než jsem zase musela navštívit WC :D . Holky to je něco...já vím a bude asi ještě hůř, ale můžu vám teda říct, že ty poslední týdny budou asi něco :P .
No co no, nenaděláme nic... :D
Tak děkuju že jsem se mohla vypsat, trošku se mi ulevilo :one: a pěkně se všechny opatrujte a pohlaďte pupíčky :a: páááá

náš špuntík je taky klidnější když se mu taťka věnuje :-) stačí pohladit, namazat bříško nebo jenom tak zaťukat na bříško, věřím že to může být tím, že já se tak uklidním a uvolním, ale i tak....svýho chlapa u sebe moc potřebuju a hodně mě to uklidňuje :-))))) takže ať je to jak chce jsem ráda, když mi takhle pomůže uklidnit se a usnout. Protože co si budeme povídat, je to čím dál horší s tím spinkáním :-)))
takže se drž to už nějak doklepeme do konce :-)

Myslím, že jsi spíš byla neklidná ty , proto ti to mimčo dávalo sežrat .
Mě když včera donesla tchýňuše usmažený a přesto krvavý játra v trojobalu ( mám 2 týdny do porodu ) , tak se mě taky zvedl tlak a malej se vzbudil , kopal a já si sedla do houpacího křesla ..začla se trochu houpat ..pohladila jsem si několikrát bříško a začala jsem mu vykládat , že až vyleze a bude moct chodit , že tím kopáním obšťastníme tchýni a že maminka se nekope ...že jí akorád zamrzelo , že nám tchýně dává takový jídla . ... Malej se uklidnil a začal řádit , až mi večer manžel nechtěl dát po druhý :-) že je unavenej :-) ....
Kočko , opravdu to chce vnitřní klid .
Můžu trochu poradit ????
Mě když je ouzko , tak si čtu knížku, nebo tady na netu příběhy od Šimka a Grosmana . Přijdu na jiný myšlenky, zasměju se ...
nejde se vyhnout všem starostem , to ne ...ale když už přijde taková blbá situace , jako třeba, že jste nemohli být spolu , tak sis měla počíst a nebo pustit parodii před spaním

In reply to by enny

myslíš???? :D Ale mě nevadilo, že byl někde pryč...ale je to možný, že jsem na něj zvyklá už natolik, že hold bez něj se mi těžko usíná :D . Ale i když pak přišel, tak se malej neuklidnil a ani ty bolesti nepřestaly... :? .
Každopádně příště zkusím nějaký vtipy, knížku, nebo něco takovýho :D , děkují za radu :one: snad to pomůže.
Měj se pááá

In reply to by enny

No přišel kolem druhé a myslím že byl rád že došel domů :D , ale každopádně jak si lehl tak hladil jak mě tak hladil bříško... :) .Možná že se malej trošku uklidnil, ale to už si moc nepamatuju...každopádně vím, že bolesti neustaly a já usnula až za dlouho a tak nějak divně trhaně, pořád jsem se budila atd.

In reply to by Tarrry

Já bych to klidně svedla na pocit bezpečí , který ti chyběl ....
Jak jsi psala , tak ste na sebe zvyklí a ono to prostě chybí . Třeba bude mít jiná mamina - jiný názor ...ale já to vidím takhle :-)
my teď potřebujeme cítit kouzlo rodiny :-)

In reply to by Tarrry

a má to ještě jedno pozitivum :-) víš kolik teď ušetříte peněz ..když místo hospůdky budete hrát doma piškvorky , karty , nebo člověče nezlob se ?????
My si doma uděláme pár jednohubek a vezmu nějakou hru a řeknu ..jdu tě vydrtit , saláte :-) a on mi řekne , že jsem salát já ale bez octu ..a já neee , to neuděláš :-) a on jo seš bez octu , cukru a soli ...seš jen vymáchanej salát .......no a takhle my začneme s nějakou hrou , třeba člověče ... a u toho mu říkám , jak je vydrcenej a vzdej to stejně to zas .... a prostě ..je mu líp u mě , no :-)
Tak pao pao a držím palečky :-)

Dobre rano Tarry. Ja taky v noci nemohla spat jak me boleli trisla a zada. Ja uz fakt chci konec a aby prdolka byla uz u nas v pelisku :-) Je to hruza ani otocit se z boku na bok jak to vsechno boli. Ale mimisek spal krasne, ale ted uz se tam krasne protahuje az to boli. Tak jeste musime vydrzet. Pa a pohlad brisko.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky