holky nevite nektera??:(

22.01.2010

ahojky holky...chtela jsem se zeptat, zda ma nektera z vas zkusenost s tim??nebo zda nektera vite co to muze byt??? dnes kdyz jsem se sla vykoupat, zjistila jsem ze mi z obou bradavek vyteka jakasi tekutina...myslela jsem si ze je to to KOLOSTRUM:...jak se vsude pise....ale taky jsem myslela ze ma bilou barvu...jako normalni mlicko...ale toto co mam ja...je ciry barvy..proste prusvitny.....nevite co by to mohlo byt?? a zda je to normalni??jsem ve 21.tydnu....nebo si mam zajit k dr?? jsem prvorodicka tak vubec nevim...dekuji Hanulka a maly Eliasek

To je v pořádku, není to ještě bílé jako mlíčko. Je to jen taková sladká vodička, po koupání v teplé vodě se často spustí. Tak se tělo připravuje na kojení.

:C]]: to je mlezivo, po porodu pije miminko tohle a tad nejpozději do dvou dnů po porodu se ti udělá mlíčko. :C]]:

In reply to by Jitulena

je dobre ze jsem te pobavila alespon seusmejes pred spanim:) heh....vazne ale tak jsem to vzivote nevidela tak jsem nevedela oc jde:) teduz vim a dekuji.....a nality silikony povidas???uz nechci:::::::::) pred tehu jsem nosila 75B...ted jsem si kupovala 80D a ta uz je skoro mala..ahaaaaaaaaaaa...a ja naivni jsem si myslela ze mlicko bude hned prcek pit....:)dekuji za novinky...

In reply to by H.A.N.U.L.A.87

O svědění mi ani nemluv,fuj. Jo jak rychle rostou.
Tak tě potěšim,když jsem se tenkrát probudila v porodnici,šla jsem se umýt, hurá maxi pupík je pryč,zas si uvidím na špičky nohou a ouha dvě dýně,melouny jsou malé a zas prt }:) Normálně jsem brečela :^O^: Tak potěš taťku,že si na tu jednu lehne i přikreje :D :jawdrop: :\x: :*O*:

In reply to by Jitulena

a to nemluvim o tom jak se zvetsily neskutecne bradavky....pry je mam jak ventilky od traktoruuuuuuuu:D....a dvorec sezvetsil tak 2x....mozna ti prijdu za uplnyho blce ale ja to proste neznamm......porad pozoruji nejake novinky na mym tele....taky ti tak chlupati brisko???:)

In reply to by Jitulena

to mi povidej rostou ze jsem uz kupovala tri novy podprdy....aporad se ne a ne zastavit....abrisku ani nemluvim...vzdybylo takove akorat a ted vykouklo jak blazen.....ale zaplat panbuh zadny strie zatim nejsou..mi povidej....ja pres pupik nevidim ty spicky a pres prsa za chvili neuvidim ten pupek:D....jako vedela jsem ze vyrostou hlavne az budes mit mlecko ale ze o dve tri velikosti uz behem prvni pulky tehu kdyz jeste neni mlicko???jak to bude vypadat po porodu si rikam :s: nu co....hlavne ze budou slouzit malymu:) a ty mas tedy ted druhe ditko ju??

In reply to by H.A.N.U.L.A.87

máme 8letou cácorku,ta je i na fotce profilu a teď nám tam plafe pindulín :°~°: (bohužel nám nevyšla genetika,tak čekáme na výsledky z plodovky) Ventilky od traktoru :|: ty máš doma taky pana škodolibíka :c: Ten muj si ze mě taky dělá srandu :h: Já mám asi taky 4 podprdu a taky už mi to teče ven, ono je hrůza něco tak velikýho sehnat. Jo k chloupkum, mě se to nedělá,ale vím,že u jiných maminek ano,taková ta cestička,to pak sleze :C]]: Kolik jsi přibrala,mě pupík začíná vykukovat taky až teď a o váze ani nemluvim,do Silvestra,to byl 19týden jen 1,5kg a teď hup :\\:

In reply to by Jitulena

ahujky...tak ja nepribrala tedyvubec nic...zatim ani kilicko....jenjsem ze zacatku porad hubnula....jj to je tedy skodolibin..by jsi koukala..neustale si dela srandu......jako ted rano...proste porad:) ale ja to beru...sranda asi musi byt.....nu podprdy sice sezenu ty velikosti...ale uz nedelaji tak krasny jako ty malicky B treba ze??? uz enni takovy vyber...akolik jsi tedy pribrala ty???? my taky cekame chlapecka...koukam ze se totady ale nejak plni vsude klukama....aby pak covece meli nevesty alespon:) a jak je tvuj prcek v brisku velky???vis??

In reply to by H.A.N.U.L.A.87

Mám nahoře 5kg,neřikej mi,že ti doktor nevinadal,že jsi nepřibrala!! Mě kvůli zvracení a nepřibírání posílali na gastro a strkali mi to žaludku hadici! Jak je velký nevím pan doktor říkal kolem 300dkg.
Nechci rýpat,ale v těch růžovejch dupkách mu to bude moc slušet:-) já zatím nenakupuju,je to moc brzo.

In reply to by Jitulena

jsou oranzove...na fotce to jen moc skresluje....jinak jsou svetlounce oranzove:)nn nevynadal...vubec....rekl ze bohate staci pribrat treba 6kg..ze neni zastamcem toho aby zena pribrala treba 15kg....a hlavne nic nerikal..protoze brisko krasne roste...maly mel 320gramu a 27cm kdyz jsem byla20+1tt....a pry si miminko bere vse ze me....ted uz nemam potize...anokvuli zvraceni jsem lezela v nemocnici...hodne jsem ubirala na vaze...ale jak rikam....me dr rika...zebude stacit kdyz za cele tehu priberu 6kg treba....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka