Chůze ročního dítěte

19.01.2010

Zdravím Vás všechny maminky. :) Chtěla bych se Vás zeptat, jak pokládají při chůzi nožičky Vaši malí prcci. Mám roční holčičku, která už ten měsíc chodí sama, ale jednu nožičku mi vytáči dovnitř....vypadá to jak L. Mudr.nám řekla, že ji mám dát opačnou botičku, že si na to zvykne a bude tu nožičku vytáčet správně, ale nějak to nepomáhá. A tak se chci zeptat, jak je to u Vás?????????Zda mám co nejdříve navštívit ortopedii, či počkat, zda se to upraví?Děkuji za odpovědi a za přečtení mého dotazu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, dávat opačnou botičku, že se to srovná???? to se mi teda moc nezdá, já bych se radši poradila na ortopedii nebo s nějakým odborníkem na tyto věci a ne s obvoďačkou.....

Ahoj, my teda uděláme zatím pár krůčků, jinak chodí kolem nábytku, ale dává nožky normálně.
S tou opačnou botičkou se mi to moc nezdá, no nevím, aby to nenadělalo víc škody než užitku.
Na ortopedii tě ale stejně musí poslat dr na základě žádanky, ne? Jestli nee, tak tam normálně zavolej a zeptej se, jestli je to normální.

A nepoužívali jstenebo nepoužíváte chodítko?Jinak myslím,že by se to mělo srovnat,já taky nosila botičku obráceně a nešmajdám :)

In reply to by lucininenka

Chodítko jsme nepouživali. A jak dlouho si nosila botičku obráceně? Nám mudr. řekla, že ten týden ji ti tak mámenechat. My nachávali asi 3 týdny a výledek žádný. Ale snad to bude dovré. I tak moc děkuji za odpověd.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka