15.1.

15.01.2010

Dobré ránko děvčata jak se spinkalo.Dnes nám přijede už tatka tak se těším ale asi až večer.

Ahoj holky, tak u nás se malej vyspinkal s rýmičkou taky dobře, akorát já teda nic moc, jsem na chcípnutí, nechápu že jeden den mě z ničeho nic začne tak šíleně bolet v krku a druhej den jsem totál vyřízená...
Koukám jak vám taky ty bobečci hezky spinkali, tak to je super :one:

In reply to by nutana

no tak zatím chcípeme půl rodiny... manža a Domik zatím v pohodě, ale nejsem si moc jista jestli se Domik udrží... naštěstí ten karneval je příštý sobotu, takže to snad budem ok, teda doufám jako...
akorát jsem volala dr. kvůlil tomu Imuno glukanu sirupu jestli to můžu dávat Nikovy když tam je že je to od 3 let a od 1roku pouze na doporučení lékaře, tak mi řekla ať mu to dávám, že by mi to stejně doporučila, že je to dobrý, nějaká novinka... takže budu dopovat oba kluky a Domka ještě vitamínama... tak snad snad alespoň trošku změna by mohla být znát

In reply to by nutana

jojo, taky v to doufám že alespoň trochu to pomůže a že bude za týden fit, se moc těším i když s Nikem to bude asi něco :-) nejradši bych mu tam vzala chodítko ať si tam jezdí :s: to by lidi čučeli

In reply to by Donik

No co,tak by po parketu jezdil a ne tančil,no :s: Byste byli originální :C]]: Holky,musím vas pabavit,já zedy byla včera večer nas....,ale už se musím smát... Naproti nám bydlí zvlaštní lidi-on je homosexual a ona je nevim co,ale je taky divná,ale prostě bydlí spolu.... Za ním chodí podivně exisstence,ale opravdu podivné.... A včera večer když jsme dali malé po půlhodinové bytce do postýlky začal někdo na souseda zvonit a zvonil a zvonil a zvonil a pořád nic,tak se rozhodl,že zazvoní na někoho ze sousedů a proč si nevybrat nás,když nás tu bydllí jen šest,že? marek nas.... šel otevřít a tam stál malý cikán a začal vyprávět Markovi,jak Péťu miluje a že mu nebere telefon a že ani v práci nebyl a ať ho Marek pustí do domu,Marek že ne,že je to jejich problém,ale on si kleknul a prosil a prosil,tak ho Marek pustil.....Péťa stejně nebyl doma,takže zase scéna jak :pig: fakt psycho.......Pak ho Marek vyhodil a byl klid...Dnes jsem se bavila se sousedem Pétou a vysvětlila mu,že nás ať už laskavě neobtěžují svými problemy!!! Já fakt proti homosexualům nic nemám-i můj super kámoš je gay,ale co je moc je fakt moooc :C]]:

In reply to by nutana

:jawdrop: ty jo, tak to je síla jako... čoveče já žádnýho homosexuála ani neznám, ale taky jako proti nim nic, jejich věc...ale jak to píšeš, no to je prdel jako... to já bych ho dovnitř nepustila vůbec... si k vám jako přišel řešit svoje problémi, to je něco...

In reply to by Donik

no asi se potřeboval dostat prostě do baráku a podařilo se a když nebyl doma,tak rovnou vyuzil Marka jak psychologa :s: A to je něci pro něj,už tk má nervy,když ten užasný soused na Maximka tou svou úžasnou řečí spustí: " ale ty si krásnej chlapeček opravdu nádhera" :C]]:

In reply to by nutana

Jé, tak to já proti nim taky nic nemám, ale tohle by se asi nelíbilo ani mě :n: :s:

A taky jsem měla takového kolegu v práci, časem se z něj stala moje nej pracovní kolegyňka :s: . Ale on tedy nemluvil ani nic jako někteří, jen se ti zdál na první pohled trošku jinej, ale byl fajn. I si z toho s náma dělal srandu, když jsme třeba někde pařili a tak :ww:

Dobré ráno holky! Nevím,co se stalo za zázrak,ale moje dítě spalo celou noc a vstávali jsme až v půl osmé-neskutečné :c: no radši už to nebzdu rozebírat nebo to zakřiknu...... My máme taťku každý den v práci až do večera a od příštího týdne začíná chodit do školy,tak to bude ještě lepší :r: Ale co no,bude mit po tom víc korunek...

In reply to by nutana

Tý jo,to je nespravedlivý!!! My zase hrůůůůza všech hrůz,škoda mluvit,já chci taky aspoň jednou :r: Ale přeju ti to,vyspat se potřebuje každej,že...A to se jako nevzbudil ani na mlíko??

In reply to by nutana

Já chci takyyyyyyyy :\\:

To já šla včera zalehnout nějak kolem půl jedenácté, Soninka mi za celý den spala tři minuty, tak jsem myslela, že bude krásně chrupkat........ó jak jsem mohla býti tak naivní :!k: . už jsem ho brala a začala kňourat. Jsem ji nechala s tím, že jsem se tu navečer zařekla, že do půlnoci jí to prso postě nedám.......vydržela sjem do půl jedné a pak jsem se zařekla, že to nebylo tak strašný, že to vyjde do rána.......Jenže mě ve čtyři probudila a to se fakt nedalo, ne že by tak ječela, ale když já chtěla klid a spát :'zz): Pak se probudila ve čtvrt na osm, to už jsem myslela, že je to konečná, vstáváme a ono prdlajs, chrupkaly jsme do třičtvrtě na devět. Asi se potřebovala dospat }:)

Jinak nám taťka chodí každý den domů kolem čtvrté, takže fajn. Já bych zase Baru brala, kdyby občas, ale fakt jen občas na nějaký školení jel ;)

In reply to by Barče

Tak to nám spinkali dnes stejně akorát že my stávali v těch 7 a pak už nezabrala. Zato ted už spinká skoro hodinu a půl.
JO jo je potřeba si od chlapa odpočinout. Proto jezdím občas k našim na den-dva. ;)

In reply to by janča a adélka

Jo, to ti spinká tak brzy??? To u nás nehrozí. Když vstáváme o půl osmé, tak po té dvanácté možná zalehne. Dnes jsme šly teda ven, tak jsem si tu objela park, jestli náhodou nevytuhne a před chvilinkou usnula, tak jsem ji hned zaparkovala ve dvoře a mažu sem :s:

Jinak já taky jezdím k našim aspoň jednou za čtrnáct dní na tu jednu až dvě noci. Občas tam jedeme na víkend i s taťkou, ale sama je to taky fajn. Je potřeba si od sebe trošku odpočinout a taky načerpat zase nový zážitky, co já tady?? Sice mu občas poreferuju, jak se tady všichni máte a že jsme skoro všichni začali zaráz chodit za ruce, ale to je tak všechno..........a znáš to, na dědině se furt něco dějě ;)

In reply to by Barče

jj většinou mi za 2,5 - 3 hodinky usíná. Ještě před oběděm. A dnes spala opravdu dlouho jinak je vyspaná za půl hodiny.
Jinak jak ti dala pusinku to je tak sladký. Prdelka Sonička šikovná. Ti poděkovala tím a fakt i mě to dojalo. To je kráááásnýýýýý.
Jinak na víkend jedeme k mým rodičům. takže nevímco budeme vařit ale včera jsem dělala vepřové na houbách s rýží a před tím sekanou s kaší.

In reply to by Donik

No, to jo, to je dobrej typ..........chceš poslat huby???? ;) Hrstičku bych mohla obětovat :s: . Fajn, takže už peču sekanou, ta nám zbyde na pondělí s bramborem a v úterý je vepřový na houbách...........
Tak děvčátka pište, pište a mám jídelníček na celej týden :///: :///: :///:

In reply to by Barče

jo, tak už posílej, ať mi to někdy přijde :s: tak děkuji :-)
já pořád tak nějak nevím co budu vařit, chjo... už ani dneska k večeři, vyndala jsem vepřový a jdu zkoumat jak s tím dál :00:

In reply to by nutana

hm, my sekačku měli nedávno, asi před týdnem, tak to už se mi nechce... ježíš, jak já nesnáším vaření... ale tousty budou asi zítra k véče :-) :a:

In reply to by Barče

Jo tak to známe.Jen s tim rozdílem,že mi nekojíme :00: ale takhle pěkně vstáváme stále.... Ale Soninka je zlato,že tě nechala dospat.... Taky mi sem tam vůbec ale vubec nevadí,že jede někam na pár dní :s: Tedy když nemají zakázky někde v prčicích a on jede pryč třeba i na dva měsíce,to je už auví auví :)

In reply to by nutana

Jé, tak na dva měsíce, to nee, to by se mi nelíbilo, ale jezdí třeba s klukama jednou, dvakrát do roka na víkend na chajdu, tak si vždycky říkám, jen ať jede, alespoň mám klid :///: . Nebo uteču občas k našim.

A vy jste nekojení a takhne špatně vstáváte, tak to je blbý, no hold si člověk nevybere.

Jé a dneska jsem se musela smát, jak sjem jí v noci trápila a nechtěla dát to prsíčko, tak ráno, když jsem jí kojila, a jak už byla sytá, tak za mnou dolezla a dala mi pusinku a v poledne taky............Normálně mám teď slzičky v očích, jak to bylo hezký :cat: . :h:

In reply to by Barče

My jsme kojili jen asi 10 dní a potom byl marůdek a kojení bylo konec..... To je krásný,jak si to napsala,dojalo to i mě.......

In reply to by Barče

tak ono je to ted jen výjmečně protože nastoupil do té nové práce tak se musí zaškolit.Ale stejně bude v práci tak do šesti si myslím no uvidíme třeba to zvládne rychleji :)

In reply to by Barula

Já myslím, že jo, že to půjde líp a taky se mi zdá, že si to potom už může sám zorganizovat jak chce, ne?? Že si třeba pár úterních obchůdků přesune na ponděli, atd...a v pátek bude třeba už v poledne doma, aspoň to taky dělali co si já pamatuju z obchodu, že mě třeba říkali že jezdí víc od pondělí do čtvrtka na ty prodejny a v pátek jen něco málo, taky kvůli velkýmu provozu a tak ;)

In reply to by nutana

Ahojky. Tak to je krásný ještě před pár dny ti spinkal horzně a dnes.... no chtěl to mamince vynahradit. Šikulka. Tak at mu to vydrží. Jo jo máte to něco za něco. Ale studovat je potřeba když mu to pomůže v tom že bude mít lepší pozici v práci. To je dobře.

Krásné ránko Baru. Dnes malá spinkala krásně a to jsem ji ráno našla prořízlý osmý zoubek. Já to nechápu. Rostou ji zuby a spinká krásně a když ne tak se budí víckrát za noc.... nechápu.
Jinak my taky máme tatku do večera v práci. No ale vy už jste zase několik dní bez něj vid? Aspon si budete vzácnější a budete se na sebe víc těšít. :h:

In reply to by janča a adélka

ahojky no vidíš má to nějak opačně.Nám nic neroste :( ale malá spí pořád celou noc takže pohoda.No jel ve středu takže to není tak dlouho ale chybí tu.Ještě příští týden jede do Prahy a má to za sebou a bude už doma každý den :) Musíme nějak to školení přežít.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka