Poslední poradna

06.01.2010

Ahojky včeličky a všechny ostatní tety :a:
tak jsem byla včera na poslední prohlídce v těhu poradně (35+1) u svého oblíbeného pana dr. a příští pondělí se mám už odkulit na ambulanci do porodnice v Neratovicích, kde si mě a malou Madlenku převezmou do péče.... Jinak mám prý špatný krevní obraz - chybí mi železo a ještě něco, ale to se prý ke konci těhu stává - tak jsem dostala k užívání Maltofer Fol (žvýkací tbl) - btw. chutnají jako kakao :qu: a taky je prý malá už pěkně natlačená hlavičkou na děložní hrdlo (a já proč se mi pořád tak špatně chodí a sedí), čípek to prý zatím udrží, ale bůhví jak dlouho - tak mám prý víc odpočívat, ležet a nohy hore... aby tam ještě co nejdéle vydržela. Všechny Vás moc zdravím a hezký den :a:

Weru tak si užívej poslední týdny - dny jako těhulka :) Žvýkej kakaové pilulky :s: A opatruj se. Mně bude to bříško chybět :( Přes všecky ty problémy :^O^: Mám asi depresíííííííííí :$$:

Masticka
Opatruj sebe i miminko a držíme pacenky s malinkou ať dojdete co nejdál. :a:
I mě všichni říkají, že teď je ta doba, kdy se musí maminka šetřit co nejvíc.

maltofer mám taky, ti hlavně přeju, aby ti po něm neblbnul zažívací systém jako mě.... všááák tam píšou, že je tam jakýsi čokoládový aroma, no mňamka :-) prosímtě, ti dochtoři nadělaj, co by chtěli v 36tt, náš malej už je natlačenej dole skoro měsíc a pohodaaa, žádná změna zatím, čípek taky drží. tak zatím pa :a:

In reply to by barbusacek

včera večer jsem si ho vzala prvně a ráno jsem se vzbudila, že mi není jaksi dobře od žaludku - což u mě zase není tak neobvyklé :) Přesto jsem se pustila do snídaně a ta šla fofrem ven - celé dopoledne mi nebylo moc dobře, ale pak jsem to na chvilku zaspala a teď snad dobrý. Asi před hodinou jsem si vycucala další kakaovou mňamku.... tak uvidíme jak to dopadne tentokrát :) No a s tou natlačenou hlavičkou - viď, taky jsem si říkala, že z toho možná dělají dráma, ale ty okna tedy už teď umývat nebudu a nákupy tahat do kopce teda taky ne :) Budu hodná holka a trochu víc odpočívat a držet malou ještě v domečku :) Zatím papa :a:

In reply to by Wer-Unka

nějak to s aktivitou nepřehánět, ale zase být úplnej lazar si myslím není potřeba :-) no já teda víc než jednu denně nedám, to bych se :sick: taky teda...

Tak pěkně odpočívej s nožka nahoře ať Madlenka ještě pár dní vydrží.Kdy máš termín?Taky jsem na poslední kontrole dostala železo ale v tabletách.mám ještě trochu víc času než ty :) ale taky už bych chtěla budulínka na světě protože tento týden mi dává pořádné kopance do těla.Do slova :) nevím jak si mám sednout aby mě nekopal do žeber.Podle toho,že mám domlácené žebra usuzuji,že je Tomášek ještě nahoře.. :)
Tak se opatruj a dávej na sebe i na včeličku pozor.

In reply to by silvulinecka

až 8.2., ale nějak to letí :) Řekla bych že rostu každý den o kousek a malá se tam taky mnohem víc mele a dělá mi nevzhledné boule po celém bříšku - až to někdy pěkně zabolí :) Hrozně rychle ty kopance přesouvá - nevím jak to dělá, kór když je prý malinkatá, no prostě šikula :) Taky mi mnohem častěji a víc tvrdne bříško, ale po pár minutách to zase odezní, jako by si protahovala záda :) Takže jsem dneska vzorná a ležím celý den (kromě vycházky se psem - to se prostě musí). Tak "příjemné kopání" a ať je vše OK :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka