stahovací kalhotky

05.01.2010

Ahoj holky ,chtěla jsm se vás zeptat jestli si budete kupovat stahovací kalhotky po porodu?Máte s tím nějaké zkušenosti a jakou velikost si mám popř.koupit?

Ahoj holky,mě se docela zamlouvají stahovací kalhotky ELITE IV jsou kolem 500kč ale jsem zmatená jak včela ve velikoosti a kamenné obchody s těmato klahotkama nemůžu v blízkosti pardubic nebo hradce nikde najít.A nerada bych si objednala nějaké z netu aby mi pak byli malé nebo velké.

In reply to by Andělína

Andělínko oni mají tabulky i jinde ale fakt se bojím co pak s kalhotkama když do nich nevlezu nebo mě budou k ničemu jelikož na mě budou plandat.jsem v pasti chtěla bych je mít už do porodnice ale obávám se že je neseženu.tyhle ellite vypadají docela slušně,že y mohli být fakt k něčemu.no už se těším jak budu v týdnu běhat a shánět je všude možně.

Ty vado tak jestli by pomohly tydle bombardaky, tak do nich jdu taky :s: nechci mit bricho az u kolen!!!! :8_/:

In reply to by Andělína

já jsem viděla nějaký na stránce od Carriwellu a mrknu někde po obchodech... zase jsou fakt drahý a kdyby měl člověk rodit císařem, tak to asi není úplně ideální na hojení jizvy, takže dopředu je kupovat asi nebudu a pak si je nejspíš objednán na netu nebo pošlu třeba mamku už pro předem vybraný

mám je napsané na seznámku co mám ještě koupit :) Jen jsem asi pitomá, ale poraďte mi, kde jste je koupily nebo budete kupovat? V lékárně nebo v nějakém normálním obchodě se spodním prádlem? Jo a kolik tak cca stojí - abych měla nějakou představu :) Díky moc a zatím se mějte včeličky :a:

určitě si je kupovat budu, budu následovat příkladu svojí mamky, která je krásně hubená po dvou dětech a nosila je po porodu taky :-)

Ahojky já si je do porodnice koupila, v baličku byly všechny velikosti, od každého jedna ale přijde mi že jsou všechny stejně velké :) kaýdopádně jsem do teď nepochopila k čemu jsou vlastně dobré... no ale hlavně že je mám :s:

In reply to by Natien

Ahojky taky si je budu kupovat,přeci jen je to lepší bych řekla kvůli stahování bříška,moje mamka(po 4 dětech) je nosila po každým těhu a nikdo jí nechce věřit,že odnosila 4 děti :) řekla bych,že se bříško líp vrací k původní podobě ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka