Holky, vy co chcete zhubnout

03.01.2010

Najde se tu někdo, kdo by se mnou hubnul podle dělené stravy? Jeden den rostlinná a jeden den živočišná? Chci zítra začít a kdyby se ještě někdo přidal, pomohlo by to. Chci zhubnout minimálně 8 kg, spš 10kg. Jsem 4, 5 měsíce po porodu, přibrala jsem 21kg a zbytek se mi drží jako blázen :(.

In reply to by Piškot

to jsem ráda. Je to tak, že jeden den jíš jenom zeleninu a přílohy, třeba rýži, brambory, těstoviny /bezvaječné/čočku, pečivo tmavé, jakoukoli zeleninu i mraženou ale nesmíš k tomu maso a mléčný výrobky, další den zase naopak jen maso a sýry, k tomu můžeš i zeleninu, ale ne pečivo,ovoce a přílohy. Ke všemu se může kečup a houby. Ovoce se může k rostlinné, ale nesmí se kombinovat se zeleninou. Já se ráno zvážím, bohužel, k snídani si dám celozrnou housku a na to rajče s jarní cibulkou. K obědu udělám rizoto /bez sýra s hlívou ústřičnou/ a večer jen zeleninu. Pít by se měla jen neperlivá voda.

In reply to by VeronikaB

no my jsme vzhůru už od 5 hodin tak kde jinde bych měla být než tady že hihi:)
JJ zprávičku jsem viděla myslím že jsme na tom podobně i s těma mírama já se radči neměřila abych neměla ještě větčí šok a ani nemám čím tk taky dobře haha.
Jak jste se vyspinkali???

In reply to by Piškot

mám pocit, že je to teď s malou jako poprvé. Ale ona je celkem hodná. Máma tvrdí, že je to moje nejhodnější dítě. Já nevím, člověk ty špatný věci zapomíná. Tak už si nepamatuju, jak ty větší zlobili, když byli malí. Mám Adélku 10, Robina 6 a malá je Nela. Začala jsem brzo:).

ahoj, dělěná strava je dobrá pro lidi co trpí zažívacími problémy, já bych ti podle toho nedoporučovala hubnout, a určitě ne pokud kojíš do mlíčka a následně k miminku by se nedostali všechny živiny co potřebuje, a navíc u dělěné stravy by ti mohli scházet různé vitamíny minerály a železo, tudíž by sis mohla vypěstovat třeba chudokrevnost, nejlepší je z jídelníčku vyřadit sladké, bílé pečivo smažené, a tak nasadit bílé maso zeleninu luštěniny a hlavně pohyb, je to mnohem lepší než dělěná strava sama to vím

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka