obavy z předčasného porodu

02.12.2009

Ahoj holčiny,
tak se blíží vánoční čas. Už se opravdu těším, v práci jsem to včera zapíchla, i kvůli tomu, že se šíří prasečí chřipka. A člověk nikdy neví. Začala jsem 35. týden a dnes jsem se probudila s pocity, že brzy budu rodit. Ani nevím proč. Včera ze mě tekla trošku nějaká voda a v noci mě bolelo trošilinku břicho a spodek. V pátek mám jít na kontrolu, tak jsem zvědavá, co mi řekne p. doktorka. Ale stejně mám divné pocity :? Jak jste na tom vy? :/;x: :||): :hu:

Ahojky Lucsyku... Kdy máš termín porodu, že chodíš ještě do práce...? Myslím si že to co s tebe v noci teklo byl jen nějaký výtok, ale kdyby sis opravdu nebyla jistá, tak bych si vzala intimku a kdyby se to opakovalo, tak bych to pak odvezla do nemocnice a oni to zjistí jestli to je plodovka nebo ne... Já jsem dneska 35+2 a už minulý týden jsem měla CS 6 a když jsem teď v úterý byla na další prohlídce tak se to snížilo na CS 5 protože mě tam malej přestal tak tlačit... Jinak dneska jsi byla na prohlídce tak napiš jak si dopadla.. Zuzka

In reply to by Zuzanoska

Ahoj Zuzko, termín porodu? 15. ledna. V práci jsem to zapíchla k 1. 12. Na kontrole včera nic moc, doktorka říkala, že mám dráždivou dělohu, že to musíme udržet aspoň do toho 36.týdne. Pak už se může mimi narodit. CS napsala 4.Prý dole už pěkně narvaná hlava. Těhle 14 dní bude prý kritických. Prý podle výsledků krve je tělo hodně unavený. Tak mám zase horčík. V noci mi zas tvrdlo břicho a bolel spodek. Snad už se to ted zklidní. Ještě k tomu ted řádí všude ta prasečí chřipka...A ty máš termín kdy? Asi taky už za pár vid?

In reply to by lucsyk

Termínek máme 28.12 A 6.1 ale už před 14 dny mi doktor řekl že by byl rád kdybych alespoň 10 dní vydržela nerodit měla jsem CS 6 a hlava s tendencí ke vstupování a nějaká kontrakce či co a podívej dneska furt jsem tady a celá... CS mám 5 a hlavička trošku ustoupila... Malej si to rozmyslel... :o)
Teď se dotoho stěhujeme takže super... Ta prasečí chřipka to je děs... já mám furt rýmu a průdušky takže taky super...
A co čekáš chlapečka nebo holčičku..? dej teď pěkně nožičky nahoru alespoň 6 krát denně magnésko a uvvidíš... bude líp-..

In reply to by Zuzanoska

Tak už mám skoro týden za sebou, tak ještě týden a budu v 36. týdnu a to už doktorka říkala, že by to docela šlo. Tak uvidíme. Ted je manžel nemocný, tam mi tu kašle, dcera taky tak čekám kdy to přijde na mě :( Pořád nevíme co to bude na sto procent, ale vypadá to prý na holku. Tak uvidíme, bude to překvapení do poslední chvíle :°*°: :°~°: . Zatím jsem si klidu moc neužila, je pořád co dělat, předvánoční čas, ještě mám nějaký dodělávky z práce..Tak už to chce klídek a relax :ww:

In reply to by lucsyk

Tak vidíš... určitě to dokopeš ještě dál.... 36+5 začínáš 9 měsíc a to nejhorší budeš mít za sebou... :o)

Tak můžu konečně říct, že jsme přestěhovaný... Hurááá...
V ponděli jsem byla na kontrole a dr. mi opět řekl že jsem otevřená volně na 2 prsty... ale zase určitě jen straší...
Manža mi taky onemocněl, ale jelikož je OSČV tak do práce musí... tak se léčí za pochodu... Týý jo já bych nevydržela čekat, co to bude.... Jsem ráda že pohlavíčko víme... Teda doufám že se to za těch pár týdnů nezměnilo... :) To by byl Góóólll ...
Na práci už se vyprdni a užívej si konečně volna... Letos jsem se vyprdla i na cukroví... a jen hezky relaxuju...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taky doufám, že mimi tam ještě vydrží.I když to je někdy k nevydržení..Někdy ty kopance fakt bolí a ten spodek taky :( s tou vodou jsi mě uklidnila, zatím jí moc není. Je fakt, že při prvním těhu jsem pod sebou měla naráz louži, tohle je jen pár kapek...Asi už máš před porodem vid? tak přeji hodně štěstí :cc): :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka