Těhotenství 8tt

27.11.2009

Ahojte, chtela jsem se zeptat, jsem v 8.týdnu tehotenstvi, bohuzel me o minuleho tyden trapi mocak, nejdriv se to lecilo jen brusinkama a lezenim doma v posteli, ted mi v moci zjistili bakterii E.coli. Pani doktorka mi predepsala ATB Augmentin na sedm dni. Dnes jsem si zkousela delat tehotensky test, byly tam sice dve carky ale ta jedna byla takova nevyrazna, pritom kdyz jsem si delala test pred dvema tydny tak byla dost vyrazna. Nemuze byt neco spatne? Diky za odpoved.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nevím, jak to je s ATB v 1 trimestru, nemám zkušenost, ale předpokládám, že Dr. o tvém těhu ví a chová se podle toho. Pokud máš těhu potvrzené lékařem a bereš léky pod jeho dozorem není důvod si dělat těhu testy a zkoumat, jak je která čáka silná nebo tenká, to je blbost. Jestli se bojíš o mimi, jdi znovu k doktorovi, ať ti pořádně vysvětlí, co se děje.

In reply to by Líza

Díky za odpověd, doktorka o mem tehotenstvi vi, byla jsem v sestem tydnu, vsechno bylo jak ma byt, ale samozrejme srdicko az pri dalsi navsteve, ktera je az 8.12. Tak mam jen strach, aby to bylo ok. Pani doktorka mi rekla, ze namam mit vubec zadny strach, ze tyhle ATB jsou v poradku a nic nehrozi. Dik moc

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka