Pretacení na brisko

23.11.2009

Ahoj maminy, chtela bych se zeptat, jak jsou na tom vase miminka s pretacenim na brisko. Je tu nekdo komu se jeste v 6 mesicich nepretaci na brisko? Nasemu milackovi se totiz na brisku zase tolik nelibi, vydrzi jenom chvilicku, tak zrejme nevidi duvod, proc by se mel pretacet :00: . Pokud vidi neco zajimaveho, tak se otoci na bok, ale tim to konci. Mám takovy pocit, ze zacne driv chodit nez lezt a pretacet se :///:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, nám bylo 6 měsíců před týdnem a taky byl do teď maximálně na boku. Občas se mu podařilo se přetočit už dříve, ale spíš náhodou a většinou ho to vyděsilo. Teď ho dávám na zem na deku, má tvrdší podklad než dřív a najednou se přetáčí v jednom kuse. Před tím byl na takové molitanové žíněnce a asi tam byl moc ponořený. A taky mu to jde líp, když je nahatý, nebo jen v tenčím oblečení, punčocháčích a bodýčku.

to je v poradku..my se sice pretacime ale sestrenkin klucina byl takovy michellin lenivy a taky se nepretacel a na brisku se mu taky nelibilo. Az kdyz zacali chodit na brisni tance s detmi tak zjistil ze tak lip vidi na deti a to mel taky sest nebo sedm mesicu kdyz zacali...neboj se..kazde dite je jine
http://kacirecek.rajce.idnes.cz/

Ahoj můj syn Filípek se taky okolo 6tého měsíce nepřetáčel ,byl to takovej lenoch :°: myslím , že začal až v 7. měsíci.To Simča je rychlejší , ale ono se říká , že kluci jsou lenivější u nás to tak je :a:

ahoj, malé je teda 5,5 měsíců a na bříško se ještě nepřetáčí. Má tendence ale přetočí se jen na bok a potom se vrátí. Ze zad na bříško se otáčí bez problémů a děsně se u toho hihňá. myslim si že to chce čas. Nevadí že se nepřetáčí v půl roce-bude se přetáčet později :a:

In reply to by JaMiOn

U nas je to podobne. Z toho boku uz chybi vzdycky jenom tak malo, ale vzdycky se vrati. Pretacet z briska na zada se naucil dobre asi kolem 3. mesice. Pak jakoby to "zapomel", kdyz uz ho to na brisku prestalo bavit, tak zvedl nozicky, rucicky, hlavu si oprel a zacal se rozcilovat :///: a cekal, az ho otocim zpatky . Ted uz se zase ale pretaci bez problemu.

Ahojky,
malej se začal přetáčet na bříško týden před 7. měsícem, na kontrole v 6 měsících byl podle dr. v poho, jen nám ukázala, jak posilovat zádový svaly, nechtěl na bříšku taky být, ale trénovali jsme, chodíme na plavčo a i v kočárku jsem ho pak vozila na bříšku a nakonec se mu tam zalíbilo :) Ale on je celkově lenoška, v 10,5měsících se začal plazit, v 11 posazovat a den před rokem začal lézt a stavět se na nohy :)

In reply to by lenca112

On se právě otáčel z bříška na záda už od 2. měsíce, na bříšku ho to prostě neba, tak jsem se dr. ptala, jestli by nebyla vhodná rehabilitace, nechtěla nás tam posílat a ukázala nám ty cviky a když se to nezlepší, tak pak už by nás tam poslala. Fakt jsem chtěla, aby plazení a lezení nevynechal a bez polohy na bříšku to prostě nejde a zdařilo se :) Tak zítra uvidíte :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka