Test na těhu cukrovku

09.11.2009

Zdravím všechny nastávající maminky a jejich bříška, tak jsem dnes absolvovala test na těhotenskou cukrovku. Měla jsem z toho docela strach, ale zvládli jsme to. Nesnáším jehly a představa, že mě budou píchat 2x za 2 hodiny. Je mě pro mě hrozný.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Na ten test jdu za 2týdny,můžeš mi prosím tě popsat,co se tam děje?Nemám ani zdání co se tam bude dít.....děkuji

In reply to by Dáda

Ahoj, to víš, že můžu, den předem jsem od 19:00 h. nesměla už nic sladkého (jídlo, pití), Ráno jsem tam měla být na půl sedmou a mít sebou ranní moč, 300-350 buď vody nebo neslazeného čaje (čaj lepší) a být na lačno. Sestřička mi vzala krev a pak mi do toho čaje rozmícha glukózu. To jsem musela vypít v podstatě na ex. Mo hnus, ale jsou i horší věci :o) potom jsem tam 2 hodiny seděla. Nesmíš pít, jíst ani na wc jít. Po těch dvou hodinách mi dali zkumavku na moč a zase mi vzali krev. To bylo vše. Vem si sebou něco na čtení ať ti to utíká. Výsledky by měli být do týdne.

In reply to by barborka84

Ahoj těhulky, já jdu na ten test taky za 2 týdny,....no to bude darda pro ty naše miminečka, když dostanou takovou dávku ,....aby se pak z nich na to ale nestali závisláci :C]]: Už víte holky, co budete mít? Já jsem absolvovala i amniocentézu /odběr plodový vody/ a tam zjistili, že budeme mít holčinu....Ivet

In reply to by barborka84

Ahoj ,ty rozštěpy ti zjistily na tom genetickém ultrazvuku?? Jestli jsem to dobře pochopila!? pak nechápu proč tě nepošlou na tu amniocentézu ať máš jistotu zda je zdraví. Jinak taky čekáme Vojtíška. Zatím papapa ,a a´t ti vš dobře dopadne. :dance:

In reply to by zizinka

ne ne, ty roštěpy nám zjistily z tripl testu. A na základě pozitivního testu nás poslali na tu genetiku. A na plodovku jsem nemusela, protože ty roštěpy ppznají z toho podrobného ultrazvuku. Na tom ultrazvuku bylo vše krásně vidět takže mi paní doktorka řekla, že plodovka není nutná, že se stejně z plodovky rozštěpy nepoznají. DS nám vyšel na jedničku takže plodovka nebyla nutná.

In reply to by barborka84

Barborko,děkuji za info,ale nic moc zážitek.
já už mám po amniu i velkém ultr. a máme všechno v pořádku(hurá!!!!)budeme mít klučíka (máme už dvě holky veliké:::) a teď už jen ta cukrovka.Tak si užívejte a držím palečky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka