Tak čekáme místo Verunky Honzíka

18.11.2009

Ahoj holky,
musím se s někým podělit o dnešní novinku.Od 20tt počítáme s tím,že mimi které čekáme je holčička.Dr. si byl 100% jistý a ejhle,naše " Verunka" má pytlík a pindíka :? Tak teď čekáme kluka č.3 a bude se jmenovat Honzík. :s: Jen bohužel už máme koupené povlečení do postýlky růžové s medvídkama a včeličkama - s mantinelem a zavinovačkou a krásnou růžovou plyšovou deku do kočárku.Nedopadla jste některá opačně,že bychom to vyměnily? ;) Teda věcičky né mimísky :s: :s: :s: :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky tak muj první syn spinkal v ružové postýlce :///: dr.nám tvrdil holčičku před 8lety a vylezl ze mě kluk :///: :cc): to byl šok :jawdrop: ,ale milej a manža ten byl hotovej kluka si moc přál já chtěla holčičku,ale nějak mě to ani nepřišlo prostě jsem byal štastná a tet už jsem na ultrazvuku chtěla vidět pořádně a vždycky tam měl pindíky,tak,že holčička opět nevyšla a do třetice tedy nevím :///: by to byl zas kluk a mě by mázlo :///: Hlavně at je mimčo zdravé a co ružová je in :s:

ahojky, nám se to stalo taky.Malá má už 7 měsíců,ale než se narodila,tak mi v 21tt řekla doktorka,že je to chlapeček,tak sme nakoupili modrou výbavičku a potom v 36tt zase řekla,že to na 99% bude holčička,takže šok! Musela sem to rozdejchat,ale řeknu ti, že jsem ji ze začátku oblékala i do modrýho-teda většinou doma a když sme šli ven,tak do růžovýho. Do teď spí v postýlce s modrým povlečením a nebesyale to se dá změnit :-) a má modro černý kočárek, ale vůbec nás to netrápí, někteří i když ji mám v růžovém se ptají jestli je to kluk nebo holka,protože ještě k tomu,když sme ji nechali píchnout ouška ji tak hnísala,že náušničky teď nemůže mít.Ale určitě chápu,že by bylo fajn kdyby si měla věci na chlapečka....

:-) Bereš to pěkně s nadhledem...jsi mi připomněla kamarádku, která čeká holčičku a hrozně se rozčilovala, když jí všichni začli nosit dárečky v růžové. Pořád říkala, že má příšerný strach, že to nakonec holčička nebude a ona snad nemá nic v jiné barvě jak růžové. No ve 32 tt jí holčičku potvrdili a teprve se trošku uklidnila, ale stejně si jistá úplně není :-). To já to ve 20 tt vzala jako hotovu věc a vůbec mě nenapadlo počítat s jinou variantou než nám řekli. Jinak přeju hlavně, aby bylo mimi zdravé a následně pro rodiče pevný nervy, protože 3 kluci?? Tak to musí být nářez :-)

TÉDA TAK TO JE DOBRÝ. TO SE DOKTOR PĚKNĚ PŘEHMÁTNUL. NO JÁ DOKTORCE NEVĚŘILA KDYŽ MI ŘEKLA ŽE ČEKÁM HOLČIČKU. PRVNÍ MÁME KLUKA. V RODINĚ MANŽELA SE UŽ HOLČIČKA NENARODILA HODNĚ DLOUHO A TAK SJEM BYLA SMÍŘENÁ S DRUHÝM CHLAPEČKEM. VE 20TT MI DR. SDĚLILA ŽE TO VYPADÁ NA HOLČIČKU. BYLA JSEM NADŠENÁ ALE ŘÍKALA JSEM SI ŽE SE MOHLA SPLÉST. VE 30TT MI OPĚT ŘEKLA ŽE JE TO NA 100% HOLČIČKA-DOKONCE MI UKAZOVALA I BUCHTU-TU JSEM TEDA NEVIDĚLA-ALE ONA JO. TAK JSEM KOUPILA PRVNÍ ŠATIČKY :///: . NO A OPRAVDU SE NÁM MARKÉTKA NARODILA. ALE AŽ NA PORODNÍM SÁLE A POTOM NA POKOJI KDYŽ JSEM JÍ ROZBALILA JSEM SI BYLA OPRAVDU JISTÁ. JAKMILE ŘEKNE LÉKAŘ ŽE NE NĚCO NA 100% TAK SE TOMU NA 100% VĚŘIT NEDÁ.
TAKŽE BUDETE MÍT 3 KLUČÍKY,JO? TO JE KRÁSNÝ, ALE VÍM ŽE JSI SE MOC TĚŠILA NA TU HOLČIČKU,CO? TAK SNAD NA POČTVRTÝ TO VYJDE :\x:

In reply to by JaMiOn

neplánovali jsme ani to třetí.Už mám kluky 15 let a 1rok a říkala jsem si,že by bylo fajn,kdyby to byla holka.pan dr. na genetickém 3D UZ byl v šoku,prý se nikdy nespletl,dneska nám udělal zdarma 2 fotky - na jedné máme pindíka,aby nám rodina věřila,že si neděláme srandu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka