Tak si představte co mi dneska řekl na kontorle doktor...

16.11.2009

Dneska mám 6 dní po termínu a byla jsem objednaná na kontorlu k doktorovi, natočil mi monitor řekl že je všechno ok a že mám přijít další pondělí. A to už bych byla po termínu 13 dní!!! že to začne řešit až potom. Tak mi to bylo divný a zavolala jsem si do porodnice. Tam se strašně divili co to mám za doktora, řekli že mám hned ve středu přijet k nim, že by se malinká měla teď kontrolovat každý den maximálně ob den a že už mě měl dávno předat nemocnici. že je hrozně nebezpečný abych 13 dní přenášela že to už se dávno nenechává a že už takhle mě má doktor konrolovat každý den a ne jednou za týden. Prý mi jí změří a zváží a budou mě každý den kotrolovat, ať určitě přijedu. SEm naštvaná jako blázen, kdybych se od vás nenechala navrtat ať tam zavolám tak by to třeba pak nemuselo být dobrý. No nechci strašit, ale malá už by mohla vážit třeba taky pět kilo a nemuseo už by jí být v bříšku dobře. Tak mi držte na středu palečky ať už se se mnou konečně začne něco dělat nebo ať do tý doby porodíme. papa

Ježíš Peťo, no to snad ne !!! Co to je za dokotra ? Po porodu bych ho ale opustila, i když v ČB není moc jednoduché najít jiného. Přeji Ti brzký porod, ať to vyjde co nejdříve a jste v pořádku.
P.

No já teda čumím jak puk :jawdrop: to snad není možný, co ti Dr dovedou :^O^: no ale všechno zlí je pro něco dobrý, ty budeš teď aspoň hlídaná! a budeš už brzo KONEČNĚ maminka :qu: ale já fakt nechápu, jak tě mohl Dr s takovým klidem poslat dneska domů :00:
Peťuli, přeju ti, ať se dozvíš ve středu samé dobré zprávičky!! a už brzo porodíš! Zítřek si užij pěkně s nožkama nahoře, a pak šupky dupky na sál :||): :!k:

In reply to by Lenis

Leničko on mi tvrdil že ze zákona se posílá do nemocnice až po desetidenním přenášení, že se dřív neposílá, jenže mě to bylo divný protože kámoška hned po termínu dojížděla do nemocnice tak jsem si tam zavolala a tam mi řekli tohle.

Vždycky jsem si myslela, že vědí co dělají..a když tomu člověk nerozumí tak na ně naprosto spoléhá! Čím dál víc se utvrzuji v tom, že líná huba holí neštěstí :00: ..já jsem třeba hotová z toho, že jako snad jediné z vás tady, mi moje doktorka nedělala testy na cukrovku. Což je ještě prkotina oproti jiným věcem co tady kolikrát čtu. Prostě je vidět, že i lékaři byli někteří jedničkáři a někteří čtyřkaři :( jen doufám, že je víc těch jedničkářů a že na právě takové často narazíme... držim pěstičky a moc na vás myslíme! Ještě posíláme možná poslední pohlazeníčko na pupíček :dance:

In reply to by blonďák

PŘESNĚ TAK, ČLOVĚK SI MYSLÍ ŽE MÁ YCKY JEN ODFLÁKNE. DOKTORA DOBRÝHO, VĚŘÍŠ MU A PAK ZJIŠTÍŠ ŽE TĚ PROSTĚ VŽDYCKY JEN ODFLÁKNE A S TOU CUKROVKOU, JESTLI NOSÍŠ NA KAŽDOU KONTORLU MOČ, ZJISTILI BY ŽE MÁŠ CUKROVKU PROTOŽE BYS MĚLA VYŠŠÍ HLADINU CUKRU V MOČI, TAK BUĎ V KLÍDKU, IK DYŽ JAK ŘÍKÁŠ LÍNÁ HUBA HOLÝ NEŠTĚSTÍ, ALE NEJSI JEDINÁ KOHO NEPOSLAL NA CUKROVKU, TOHLE PRÝ POVINNÝ NENÍ.

To je teda pěkný idiot. Já jsem po termínu jezdila do porodky každý druhý den. Mně začali vyvolávat porod přesně týden po termínu (2 dny po termínu podle ultrazvuku) a malý už měl zakalenou vodu. Tak hodně štěstí :-)

In reply to by Petulka85

Moc se omlouvám jestli jsem tě vystrašila. Můj gynekolog se řídil termínem podle měsíčků a v porodnici mi doktor div nenadal...prý se to už nepoužívá, používá se prý termín podle ultrazvuku, že je přesnější. Chtěli mi ho vyvolávat týden po termínu a já si řekla ať mi ho vyvolají týden po termínu podle PM. A ještě že tak. Malý byl naštěstěstí taky ok, ale jak mi ho začali vyvolávat, tak mu začalo strašně blbnout srdíčko, ale naštěstí vše dobře dopadlo:-) Je zdravunký, hodňučký, netrápili ho ani prdíky, prostě ukázkové miminko:) Přeji Ti, aby ti vše dobře dopadlo a aby jsi měla malinkou brzy u sebe...i po tom šíleném porodu je to ten nejkrásnější pocit na světě, který se nedá ani popsat :-)

In reply to by Seema

Neomlouvej se. Nemáš za co. Já mám stanovený jen jeden termín a to podle měsíčků on jiný nedává. Takže bůh ví jak je miminko staré protože ani vlastně nevím kdy jsem otěhotněla. Já jsem totiž za ním na začátku těhotenství (ale to jsem vůbec nevěděla že jsem těhotná) přišla s bolestmi břicha a on mi poradil ať beru antikoncepci bez přestávky. Takže sem malinký taky ubližovala tím že jsem se ládovala antikoncepcí protože nepoznal že jsem těhotná, pak mě začaly bolet prsa udělala jsem si test a zjistila jsem že čekáme miminko. takže já ani vlastně pořádně nevím kdy jsem měla poslední menstruaci to byl jen odhad a i přes to mi nestanovil termín podle ultrazvuku.

In reply to by Petulka85

To opravdu vůl...se divím, že ještě ordinuje :-) Mně ho taky nestanovil podle ultrazvuku, vypočítali mi ho v porodnici. Zkus se podívat do těhu průkazky když ti dělali ultrazvuk v tom 12. týdnu (ten je nejpřesnější), mně tam napsali asi 11+6 (už si to nepamatuji) a podle toho se to dá vypočítat.

In reply to by Seema

Já dostala těhu průkazku až v 15 týdnu a není tam ani zmínka o stáří miminka ve 12 týdnu, mám za to že mi ani ve 12 týdnu ultrazvuk nedělal, dělal mi ho když jsem měla podezření že jsem těhotná, asi ve 4 týdnu a pak až ve 23 a pak až ve 30 jindy mi žádný nedělal

In reply to by Petulka85

Ten ve 12. týdnu je povinný i s tím ve 20. a 30. týdnu. Měří se tam projasnění šíje (kvůli downovu syndromu). A je nejpřesnější k určení termínu podle velikosti plodu. Jestli ti ho nedělal, tak to už je vážně vrchol, co si ten tvůj gynekolog dovoluje. Můžu se zeptat odkud jsi?

In reply to by Seema

No opravdu mi ho edělal, na první kontrole jsem byla v patnáctým týdnu teď jsem koukala kdy mám první záznam do těhu průkazky a první mám v patnáctým týdnu. Na downův syndrom mi odebíral krev a posílal jí na genetiku a jen mi pak řekl že to vypadá že je všechno v pořádku. Já mu moc nevěřila tak jsem se pak ve 20 týdnu objednala na tu genetiku sama, protože řekl, že ve 20 týdnu ho nedělá že ho dělá až ve 23 a kámošky mě překecaly at si tam radši zavolám že by ho měl dělat ve dvacátým že už by pak mohlo být pozdě. Tenkrát mě vzali a zjistili že je opravdu všechno ok. Jinak jsem z Českých Budějovic

In reply to by Petulka85

Kamamradka chodi taky ke Skalovi a ten je rekl,po umelem,ze bohuzel se nechytlo ani jedno pak ji zacaly bolet prsa,ranni nevolnost,tak ji to nedalo a udelala si test a mela // takze se jedno chytlo a on to nepoznal :n: jo a jeste se hrozne divila,ze jsem byla na cukrovce,sama se musela zeptat jestli ji posle,no nevim,ale moc dobrej asi uz neni,jeho cas se naplnil :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Hodně ženskejch tam o něm píše že pokud ti nic není je dokonalej ale jakmile si těhotná nebo máš problémy, tak stojí za prd. Jenže věř tomu když k němu chodíš deset let a nikdy si s ním neměla problém, to si musíš zkusit na vlastní kůži, ale určitě tam o něm napíšu to si piš

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Každej se musí spálit sám, jen je mi líto, že to odnáší moje miminko. Třeba by se opravdu nic nestalo a jen mi blbě spočítali termín ale riskuj to

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju, mě se to zdá taky strašně moc, ale on pořád mlel o tom, že se nechává deset dní běžně ale že to vyjde na pátek a že to nechá až na pondělí že se třeba něco změní.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Aha! Tak teď si mi v tom udělala jasno. Takže těch deset dní je v pořádku ale pod kontrolou! Jenže on by mě stejně nechal 13 a nekontoroval protože deset by vycházelo na pátek a to se mu asi nic dělat nechtělo. No jsem ráda, že jsem si tam zvaolala, měla jsem to udělat už dávno

To snad není možný, na co čekal???
Ještě že sis tam zavolala a ve středu už se začne něco dít.
A nebo by se to mohlo rozjet dneska, když jsi tak pěkně naštvaná...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Peťulko a jak je tvoje maličký veliký? já mám strach že už bude hodně velká, přeci jen mi jí od dvacátýho týdne nikdo nepohlídal, tak se docela bojím co mi řeknou

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka