Velký UZ

01.10.2007

Maminy 8.10. jdu donemocnice na velký UZ, ale úplně nevím co všechno si pod tím mám představit...můžemi někdo říct,ať zase nemám je n nějaké zkreslené info..:-)) Děkuju...

In reply to by Marcikrtek (neověřeno)

Marci, mně se to tedy brzy nezdá, jak říkáš, lepší je být připravená!! Moje kámoška rodila obě děti v 36tt... Budu ti držet pěstí.. Naše taky nechtělo, aby se všechno zaznamenalo, ptali jsme se, zda je v pořádku a on říkal, že to co se nám podařilo zachytit, to v pořádku je...nejhorší to měl u srdíčka..vůbec ho nemohl chytit,vždy se mimís cukl..:-)))

jee tak to drzim pesticky, ja na nem taky byla a presne jak pisou holky vsecko co jde ti pomeri na mimiskovi a jeste rekne kde lezi placenta, no a nam pohlavi nerekl protoze mimisek trucoval a nechtel ukazat:-)

velký ultrazvuk je celková kontrola miminka, měl by trvat půl hodiny, aspoň u mého doktora to tak trvalo a mám to i na CD :-) našemu prckovi změřil hlavičku, stehenní kost a spoustu dalších věcí, zkontroloval srdíčko, aortu a skřížení velkých cév, pak ledviny, močový měchýř, žaludek a bránici atd... všechno si už nepamatuji ale všechno tam bylo krásně vidět :-) a pokud chcete vědět pohlaví tak i to by Ti měli říct :-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Správně kontrolují vše a opravdu to je u každého..cca kolem 18tt

In reply to by janinka

jj,přesně tak to bylo i u mě,zkontrolujou úplně všechny orgány včetně toho jestli je průchodný pupečník,zváží a změří miminko....u mě to trvalo taky půl hodky,je to moc krásný:)))a řekl i pohlavi.)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky