Jak přestat kojit?

13.11.2009

Ahoj holky prosím poradte mi, synovi je devět měsíců a do teď jsem normálně kojila, jenže mě teď začal kousat a nic nepomáhá, tak jsem se rozhodla, že se na to už vykašlu, ale nemám zdání jak přestat kojit? Mám nějaký čas odstříkávat?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jestli teda nejsi rozhodnutá na pevno, tak mě pomohlo, když malej začal kousat, že jsem se jednou rozplakala bolestí, ale nehrála jsem to, bylo to doopravdy, on mě při tom viděl a od té doby nekouše...

Já jsem četla o odstavování. Vypozorovat si, kdy má prcek o kojení nejmenší zájem a potom mu to prso nedat. Postupně to dělat s každým takovým kojením a během pár dní či týdnů se odnaučí. Neodstříkávat, protože by se mléko stále tvořilo.

Ahoj, tak synkovi začneš dávat nějaký UM a ty sama se musíš chovat podle toho, jak se budeš cítit. Já měla ze začátku prsa úplně šíleně nalitá, takže jsem si je malinko odstříkala, když už to vážně nešlo vydržet. Chodila jsem hodně stáhnutá pevnou podprsenkou a to hlavně i na noc a to odstříkávání jsem se snažila opravdu minimalizovat. Pak už třeba stačilo odstříkat jednou za tři, čtyři dny a pak se mi to napětí v prsou prostě ztratilo. Dohromady to trvalo tak měsíc, než jsem se vrátila k úplnýmu normálu, ale šlo to bez léků i bez nějaký zvláštní péče. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka