Co s rýmou???

06.11.2009

Ahojky, prosím o radu, malá má od očkování už 14 dní rýmu a nemůžeme se toho zbavit. Nemáte někdo s něčím účinným zkušenosti. Na radu Dr. každý den několikrát vytírám mateřským mlékem, koupila jsem i ampule otrivinu pro mimi, od probuzení už jsme 3x odsávali. Malá (4 měsíce) se u toho strašně vzteká a pa je na mě i "naštvaná". Každopádně už mě nic nenapadá, jak se rýmy zbavit. Tak kdyby jste některá věděla ...... Díky. P

Kliknutím vložíte smajlíky:

Aojky, Klárka když měla rýmu,tak jsem ji do nosíku kapala Libenar,nechala ho chvíli působit,aby víc zředil hleny a pak vysála odsávačkou na vysavač a podle potřeby opakovala.A do toho jsem ji kapala kapičky proti rýmě Nasivin.Jsou pro děti od 4 týdnů.A tak za 7-8 dní byla brz rýmy.
A o tom mateřském mléku jsem taky slyšela,ale představa,že mi kysne v nose mléko mi naskakuje husí kůže.Musí to být nepříjemné. :a:

My máme teď taky už 5. den rýmu - používáme taky mořskou sůl ve spreji a Nasivin - tím vytírám jen nosní dírky3x denně po odsátí. Jinak odsáváme taky co nejčastěji. Je to boj a hlavně když chci kápnout tu mořskou sůl!

Prosím Vás, holky, od včera je Eli strašně spavá (4. den rýmy). Spí skoro celý den. Je to normální? Manžel se od pondělí léčí s angínou a mě taky bolí v krku, ale mám jen klasickej zánět nosohltanu. Včera jsme byli u Dr. a ta koukala i do krku a říkala, že je jinak zdravá.

ahoj, kup si libenar-je to to samé jako mořská voda ve spreji ale sprej se vůbec u mimin nedoporučuje. Tyhle kapičky jí můžeš kápnout do nosánku a po 3minutkách odsát. Můžeš je kapat často-nezatěžují nostní sliznici-spíše jí zvlhčují. To že se vzteká je jasné. Moje malá přímo řve jako blázen. Odsávám jí v kuse i 5minut. Má tam toho opravdu hodně. Odsávej často a neboj se že brečí. Ono to nebolí je to jen nepříjemné. Je důležité abys odsála co nejvíce. Také jsou dobré kapičky Olynth pro kojence. Těmato kapičkama nosánek vytírej 3x denně. Pokud to nepomůže tak ať ti doktorka předepíše dělané kapičky. Jsou to kapičky na předpis které dělaj v lékárnách (kde maj lablatoř). Jsou to slabší antibiotika. Do 3 dnů budete bez rými. Já jsem je pro malou měla když jí byl měsíc. měla šílenou žlutou rýmu. Opravdu rychle zabrali. Potom byla bez rými no a nyní jí má 3 den (je jí 5měsíců) :a:
Jinak vytírání nosánků mateřským mlíčkem-to slyším poprvé. Nemyslim si že je to ale účinné. Něco jiného to bylo před x lety, když člověk dýchal lepší vzduch. Nyní už mlíčko neni to co bývalo. Když to malé nezabírá ratši bych přistoupila k medicíně

aHOJKY-KUP SI V LÉKÁRNĚ MOŘSKOU VODU VE SPREJI-JE TO ČISTĚ PŘÍRODNÍ PRODUKT-CENA JE KOLEM 150KAČEK,ALE JE TO VELKÉ BALENÍ :one:A JAKOU MÁŠ ODSÁVAČKU?VŘELE DOPORUČUJI TU NA VYSAVAČ-JE ROZHODNĚ TO NEJLEPŠÍ,PROTOŽE VYTÁHNE FAKT VŠECHNO A HLAVNĚ ZA OKAMŽIK,TAKŽE DÍTKO TOLIK NETRPÍ A NEZAPOMEN NOSNÍ SLIZNICI PO KAŽDEM ODSÁTÍ ZNOVU ZVLHČIT!!!TAK AT UŽ TA RÝMA KONEČNĚ OPADNE :k:

In reply to by petunka

mořskou vodu ve spreji pro mimčo určitě ne...stříká pod velkým tlakem a neni to pro mimčo vůbec dobré. Super jsou kapičky libenar-je to to samé ale v ampulkách. Kapou se malé kapičky-je to určeno pro miminka :a:

In reply to by JaMiOn

AHOJ,TAK JÁ NEVÍM TEDA KTERÝ MÁŠ,PROTOŽE FIREM JE VÍCE CO DĚLAJÍ SPREJ S MOŘSKOU VODOU-JÁ MÁM DOMA MARIMER A TO JE JEN MLHA-NENÍ TO ŽÁDNÝ FÍKANEC-JEN LEHKÁ MLHA A TAKY ZÁLEŽÍ JAK MOC ZMÁČKNEŠ-KDYŽ JEN LEHOUNCE,TAK TO JE OPRAVDU SPÍŠ JAKO PÁRA........PRO MIMINKA JE 100% A DOKONCE JE TO SUPER STŘÍKAT PREVENTIVNĚ JAKO SOUČÁST DENNÍ HYGIENY,I K VULI OUŠKUM.JE TO VŠECHNO SPOJENÉ,TAKŽE JÁ JAKMYLE JE NĚKDO U NÁS NACHCÍPANÝ,TAK ZAČÍNÁM S MARIMEREM ŘÁDIT :a:

In reply to by DenyPu

ano, libenar je jen prevence. je na zvlhčení nosní sliznice-neni na léčení. To samé Stérimar, Mar apod... Já Libenar používám před odsáváním protože krásně uvolnuje rýmu a vše můžu odsát. Na spreji je napsáno 0-3 ale to neznamná že mimču stříkneš tu šílenou dávku do nosu. Já tyhle spreje znám. Mám je koupené pro nás a musim říct že i pro mne je to docela nepřjemné když sí stříknu do nosu-natož pro mimčo. Jinak neznamená že když je to určeno pro mimča že je to pro ně vhodné. Pokud chceš tento sprej používat tak ho nastřkej na tyčku a nosánek jím vytři...

tak my pouzivame nasivin a olynth pro kojence a miminka. stridam to ten Nasivin am lepsi kapatko a ryma je vzdy pryc a zvlhcovat vzduch

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky