ultrazvuk

10.10.2009

Děkuji za rady. Chtela bych se jeste zeptat ve ctvrtek jsem byla na ultrazvuku. podle posledni menstruce jsem 9+3 a podle ultrazvuku 8+6 rozdil 4 dny, ale kdyz jsem byla na prvnim ultrazvuku tak tam byl rozdil jen jeden den. Miminko mi ted meri 2,06 cm, pripada mi malinke. Nevite nektera proc se ten rozdil tak zvetsuje? Bojim se o to malinkate, pokouseli jsme se skoro rok a nechtela bych o nej prijit. Srdicko mu na ultrazvuku bilo krasne. Dekuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, mě když dělala dr. první UZ tak jsem měla rozdíl 6 dní.No a pak v tom 12tt jsem byla podle ms 13+1 a podle UZ 12+4,což je rozdíl 4 dnů.Vypadá to, že jsme mimčo počaly o trošku později nebo je tak malé, neboj to všechno dožene.Já už jsem teď 34+1 a mimčo vypadá, že je o něco větší, takže to všechno dohnalo.Když jsme byla na UZ v 31+3 podle MS, tak navažila 2100g, což je trošku více než by měl být.Neboj to bude dobré,Buď budete mít prcka nebo bylo počato o trošku dýl jak v polovině cyklu.Málo případů je, že má stejné tt těhotenství, pokaždé tam nějaký rozdíl je.

ja uz cekam druhe mimi, ale minule jsem to asi tak nejak nepocitala a nebo nevim, ale ted se hrozne o to mimi bojim. Take se ti ze zacatku tak zvetsoval rozdil? Uz mas velike brisko uz jsi o hodne dal ze?

In reply to by TinkaJ

ja cekam druhe mimi, a take bych chtela holcicku a aby se jmenovala Eliska. Z ceho zacinas mit strach? Z porodu? Vsechno dopadne dobre, neboj.Ja mam ted strach aby mimi rostlo a nic se nestalo. Uz se to blizi ze, az budes drzet ten uzlicek v naruci tak budes nejstastnejsi zenou na svete. Je to uzasne

In reply to by ivinka

Myslím, že z porodu zatím ani ne, ale spíš z toho, co nastane poté, abych všechno zvládla, a to hlavně v prvních týdnech a tak. A ty buď taky v klidu, ale přiznávám, že já měla ze začátku taky obavy. Nejhorší bylo, když jsem si tady pročítala články, které mi moc na klidu nepřidaly. Takže Ti dám radu, moc se tady do některých debat nezabořuj do hloubky, někdy je to na škodu. Vypadá to, že nám nezbyde nic jiného, než se takhle vzájemně podporovat! :one:

In reply to by TinkaJ

neboj se to urcite zvladnes nu. Nu kdyz jsem si tady cetlka o tech potratech a vsude to slysim tak mi z toho beha mraz po zadech, ale pak si rikam uklidni se a neupinej se na to tak, pak to bude jeste horsi. Nezbyde nam nic jineho nez se podporovat, to je pravda, ale ono je to nejlepsi. A neboj se toho, kdyz neco nahodou nebudes zvladat tak se urcite najde nekdo kdo ti pomuze nu.

Myslím, že můžeš být v naprostém klidu. Já v těch dnech měla ze začátku taky trochu zmatek, ale myslím, že správnější je ten podle ultrazvuku. A miminko malinký je, ale neboj, ono vyroste!! ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka