Achjo :-(

10.10.2009

Přeji hezké sobotní ránko všem, mi se včera ohlásila mrcha :spid: a dneska se asi rozjede, je to první mrcha po Ha, holky myslíte že bych si měla udělat talší ovu test na ovu jestli je vše OK?

jinak mam blbou naladu mam mrchu a ještě k tomu angínu :^O^:
přeji všem hodně moc stětí at mají //

zatím páčko

Ahojky Veru :a: Takže jestli to dobře chápu, tak máte za sebou 1. měsíc snaženíčka? Nesmutni, jsi na začátku a nemusí to vyjít hned, ale chce to trpělivost a brzy budeš mít v bříšku mimíska. Navíc máš tu angínu, tak se teď hlavně vykurýruj, ať připravíš pro mimi zdravý a pohodlný pelíšek. Já tento měsíc budu poprvé zkoušet taky ten ovu test. Začala jsem si měřit i BT, tak snad vychytám, kdy ten ovu test udělat, protože je fakt, že je to drahá záležitost. Drž se a jsme tu s tebou, neboj! :k:

In reply to by LillaX

ano je to tak máme za sebou první měsíc :-). je to fakt musím se první uzdravit, Další měsíc zkusím ten ovu test at mám jistotu že vše funguje tak jak má.

A děkuji za podporu tak přeji hodně hodně stěstíčka at se mimíšek povede :cc):

Ahojda, nepochopila jsem, kdy si chceš dělat ovu test. Dneska? To bude samozřejmě negativní, protože ovu už proběhla. Ovu test má cenu dělat kolem data předpokládané ovulace, na příbalovém letáku píšou od 11. DC. Jakmile vypozoruješ, kdy ovu asi máš, tak pak stačí třeba jen dva tři testy abys zjistila, jestli ovu proběhla. A jinak nevěš hlavu, mimi se podaří, uvidíš. N.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky