:-(((((((

28.09.2009

Ahojda spolubojovnice,
Dostala jsem to. Zase to nevyšlo. Proč? Už rok a půl se snažíme o miminko, oba jsme naprosto zdraví, spermiogram vynikající, já mám pravidelnou menstruaci s pravidelnou ovulací, výsledky z endokrinologie taky v pořádku, všechno je náááádherný, až na to, že nejsem pořád těhotná. Tenhle měsíc jsme byli na druhém pokusu IUI, doktorka říkala, že spermií je dost, že by se to mohlo podařit. Prakticky od inseminace až do včerejška se teplota držela pořád na stejné úrovni (takhle spořádaný graf jsem zatím neměla) a 10. den po ovulaci jsem začala špinit. To se mi taky nikdy nestalo, ani před braním antikoncepce, ani při ní, ani po ní, prostě NIKDY. Začala jsem doufat, že se konečně zadařilo. I některé z vás mi potvrdily, že to měly stejné a na konci se na ně usmály //. Teplota se stále držela, další den jsem taky špinila, ale docela maličko, stejně tak jako oba následující dny. Ještě včera ráno byla teplota 37,05. Říkám si fajn, dnes to nedostanu. Už i proto, že to dostávám pravidelně 27. nebo 28. den cyklu.
Asi každá dlouhodobá snažilka zná ten pocit, co jsem měla já. Jo holka, máš graf, jaký jsi nikdy neměla, špiníš, to je taky novinka a trochu jsem občas cítila takový malý tlak v břiše. Asi budu těhulka, test už snad bude jen formalita. Ale večer jsem to znovu dostala. Bez varování, bez toho, aby si teplota ráno ráčila alespoň trochu klesnout (zatím mi klesla VŽDYCKY a o dost).
Takže už mám jasno v tom, že nemůžu věřit vůbec ničemu. Ani dobrým teplotkám, ani špinění, prostě ničemu.
Jsem z toho úplně na dně. Bulím jak želva, protože už fakt nemůžu. Každý říká, že je to o psychice. Tak proč jsem neotěhotněla ten první rok, co jsem to vůbec neřešila? Jak to mám nehrotit, když mám třicítku na krku, nemám žádné problémy a nikdo neví, co se mnou? Možná to bude znít blbě, ale celkem začínám závidět holkám, které mají alespoň problém s ovulací, nebo má partner špatný spermiogram, protože se našla příčina a může se řešit. Ale co já? Každý mi řekne, že jsme zdraví, a že se to určitě jednou podaří. Proč teda nepomohly dvě inseminace, cvičení Mojžíšové, vitamíny, čaje, ovulační testy, měření BT, co mám ještě udělat, aby se nade mnou příroda smilovala? V listopadu jdeme na imunologické vyšetření, bojím se, že nic nenajdou ani tam. Na laparoskopii mě doktor nechce poslat, ale jsem rozhodnutá si vydupat i to.
Holky děkuju všem, které to přelouskaly do konce. Ještě vložím svůj „ukázkový“ grafík.
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/userid=71225/nummer=4

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka