klesání bříška

21.08.2009

Ahoj Holky,už asi od neděle mám pocit ,že mě kleslo břicho.Včera mě to potvrdila i sousedka,že si toho všimla. Mám termín až 27.9.09. Mě by nevadilo rodit o malinko dřív. Myslíte ,že se už bych si měla třeba zabalit tašku?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj holky,včera jsem jela za mužíkem do práce a tam mě chytlis trašně okolí třísel a strašně mě boleli záda-kokretně kříž jako blázen a takovej divnej pocit a občas mě křečovitě louplo v podbřišku.Včera sme taky oslavovali švagrový narozky a myslela jsem,že mi odtekla už voda ale spletla sem si to s nějakým silnějším bělavým výtokem.měla to některá z vás tohle?a večer sem se vzbudila a zase ty bolesti v zádech...holky jsem prvorodička a mám to za tři tejdny a nevím jestli to už pomalu na mě jde nebo ne.a ještě něco od včerejška si nemužu dát pořádně nohy přes nohy když sedím..myslíte,že už kleslo bříško?prostě mě to tam to břicho vadí..

mě každý říká už minimálně měsíc,že to vypadá k porodu a pořád nic. Termín mám 12.9.Tašku už mám teda nachystanou,ale ještě žádný poslíčci prostě nic. Tak uvidíme. Tašku si určitě připrav, hlavně kvůli klidu aby jsi to pak nehonila. :a:

Tašku si určitě zabal, to jsi docela kliďas, že jí ještě nemáš nachystanou. Bříško už bych brala taky trošku spadlý, ale mě se ta holka naše pořád drží až pod prsama....ale prý to na to nemám vliv, někomu prý bříško klesne v den porodu někomu měsíc před a někomu vůbec(to bude asi můj případ), takže se zbytečně nenervuj, stejně nic nevymyslíme a naši prckové si příjdou, až sami uznají za vhodný :a:

In reply to by Ajkapol

já si to vůbec neuvědomuju,že už je skoro konec srpna a už to může přijít,nechávala jsem to být. Kromě podprdy mám doma asi vše,jen to není připravené v tašce.Docela mě překvapilo,že jsem musela obejít několik lékaren abych měla vložky do porodnice. S tím bříškem to neřeším asi to opravdu nic neznamená.Oni ty starší ženský vždy přepovídají,tak mě to zajímalo. :a:

In reply to by hope

ahoj hlky mužu se vám vmísit do konverzace?myslite,ze mi do porodnice stači dvě balení vložek?normální vložky jak bych nosila před těhu...já mám termín 22.9. a včera jsem byla 37tt tak doufám,že nebudu přenášet.přece jenom bych raději rodila dřív.abych to měla odbytý..

In reply to by hope

to se mnou se taky vždycky dohadují, že mám v bříšku určitě kluka a mám tam holčičku, takže i starší ženy nemusí mít vždy pravdu....jo, jo, už se nám to všem zářijkám blíží neskutečným tempem a to jsou ty poslední týdny prý otravný, že to vůůbec neutíká, mě to teda letí jako blázen, mě příjde, že chodím pořád jen na samé kontroly(mám je jednou týdně)....s vložkama do porodnice jsem to měla lehký, šla jsem tam pro vitamíny a když mě lékárnice viděla, tak se mě zeptala, jestli už je mám koupený, že na ně mají zrovna slevu:)

In reply to by Ajkapol

Tak já jdu na kontrolu až 3.9.ale taky mě přijde ,že jsou kontroly častější a častější. Myslím,že potom už to bude taky jednou týdně a to v nemocnici. dívala jsem se kolik holek už porodilo dřív a kamaráda kolega z práce měl taky holčičku o 6 týdnů dřív tak si říkám,že už je to opravdu skoro tady.
No a sousedky mě taky zkoumaly a někdo trvrdil,že to bude holka a někdo že kluk.Oni vždy řeknou mě se to splnilo a uvidíš,že jsem měla pravdu. Tak schválně jestli za 3 týdny porodím jak mě předpověděly.

Ahojky,myslim ze klesani bříška neni pravidlem ze se porod blíží,miminko je tezke,vazy povolouji a tim i klesa břisko.No já tašku zabalenou mam uz od 35tt,taky v období kdy se objevili poslíčcci....a stale čekam.TP mám 4.9 coz je za 14dni a nic se neděje,spis se víc pozorujem kdyby nahodou nás píchlo jinde než obvylke.No přeji pohodový zbytek těhu a porod v pohodě

Ahojky, mě teď u posledního mimča kleslo bříško už o tři týdny dřív, než jsem měla termín... takže to ještě nemusí nic znamenat... ovšem tašku jsem měla sbalenou už od 35. týdne, kdy jsem si zažila první poslíčky... tak pro jistotu... ;) :a:

In reply to by Blue Jane

Tašku zabalím zítra. Akorát u mě bude problém s podprdou. Mám malé prsa a nevím jestli si tu těhotenskou podprdu mám kupovat. Chtěla bych spíš tílko ne tu klasickou podprdu. Akorát nevím jak s velikostí.Mě se prsa nezvětšily skoro vůbec jen z A na B,ale to je opravdu nepatrný rozdíl. Tak nevím jestli budou větší nebo nebudou?

In reply to by hope

já jsem si tu kojíci podprdu nekupovala..koupoila jsem si u vjetnamcu za 50 kaček tu normoš bez výstuží ale s kosticí..a jak mi sedne..bezva.pohodlí nadevše. a když budu kojit,normálně to vytasím a po srandě :C]]: :\/|: ,vždyt je to naprosto normální.mám teda tři podprdy a jsem s nima spokojená.tak jedna podprda kojící stojí cca 300 a když to mám na chviku..no záleží jak na kom no...

No tašku by sis už klidně mohla zabalit - já mám termín 18.9. a už ji mám nachystanou - jen vyplnit nějaké dokumenty, kt. po nás budou chtít v nemo a můžeme jet :a: Nikdy nevíš, kdy tě to chytne. Někde jsem četla, že by už taška měla být nabalená od 5. měs. tt. No chtěla bych vidět jak vypadá pokleslé bříško, já to pořád nevím, pořád řeším, jestli už je jako níže nebo ne. :#o:

In reply to by Martens a Majda

Nám je dali přímo na předporodním kurzu - jako vyplnění jména, a osobních údajů obou rodičů, vyplnění předporodního plánu, operací/nemocí matky i otce. Mně se také prsa nezvětšila taky B. Takže podprdu mám kojící jen jednu a budu kupovat až těsně před či těsně po. :a:

In reply to by Martens a Majda

Já to bříško taky nějak nepozorovala,ale v neděli ve vaně jsem si všimla,že už nemám prsa slepený s břichem.Včera mě sousedka venku řekla,koukám už ti kleslo bříško vid? Taky mě řekla ,že ona porodila 3 týdny potom co jí bříško kleslo. Jaké dokumenty potřebuji do porodnice,kde si je můžu postahovat? Dík

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky