hemeroidy?????

20.08.2009

prosim radu, uz par dni krvacim pri stolici (a pri tlaceni to dost boli) a pak me jeste dlouho svedi a stipe konecnik, muzou to byt hemiky? zadnou boulicku nehmatam.

To budou trhlinky, pokud kojíš, tak Faktu nesmíš, já měla homeopatickou mast Avenoc, při kojení se může. Do týdne byl klid, jo a musela jsem víc pít, což já nerada, tak jsem to řešila melounem :-)

In reply to by adela kochrtova

Já mastičku používala i při kojení....ono v letáku není napsáno že se nesmí, ale že se může na doporučení lékaře....takže já tuhle větu beru tak, že prostě můžu. Ale to je samozřejmě na každém. Papaaaaa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

JJ, já ti věřím :!k: , ale právě asi spoustě lidem je blbý s tím k lékaři jít :$$: , tak mi rovnou dala tu homeopatickou. A fakt zabrala :one:

Kup si FAKTu mastičku, dělá zázraky...alespoň mně ano. Tak hodně zdaru a bezbolestný kakáníčko

Ano,také jsem tím prošla,používala jsek krém faktu a dělala si sedací koupele z dubové kůry.Do týdne byl klid.

jo jo známe přesně jak píšeš já už jsem půl roku po porodu a mám to pořád strašně mě to otravuje život,já vyskoušela kde co mě pomáhá mastička Faktu a čípky Faktu,musíš pořád mazat a mazat třeba co dvě hodiny až to přestane bolet, na pár dní se to zklidní a pak zase na novo,někdy si musím vzít i brufejn jak to bolí,hodně zdaru.

Tak to mám taky jsou to nejspíš hemeroidy. Já s tím u dr. nebyla. Sedám si odvaru z dubové kůry když je to moc silné. Ono to pak přejde.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka