Co to sakra je???

05.08.2009

Ahoj holky, prosím vás kdy vám na začátku těhu začalo být zle? Já mám asi čtrnáct dnů po ovu a dnes jsem myslela že ve městě obliju každou ulici a když jsem na závěr šla ještě do Alberta tak tam z toho pachu jsem měla už hodně namále. Teď jsem sedla k pc, zapálila si a v momentě letěla blít... Test jsem si ještě nedělala a dělat si ho budu až tak za týden, podle mě to takhle brzo nemá smysl, snaž (právě jsem byla blít podruhé) snažíme se asi pátý měsíc a tento měsíc jsem nepočítala ani plodné dny, valily jsme to odhadem... Sakra jestli tohle je příznak těhu tak potěš pánbůh. Těhotná už jsem před třema rokama byla, ale musela jsem koncem třetího měsíce na přerušení. Tenkrát jsem ale snad ani jednou neblila... Je to hnus. Mějte se fajn a budu ráda když napíšete.

kazde tehu je fakt jine a moc ti preju,aby to byl fakt mimisek.. :one: .Osobne jsem u dvou tehu necitila vubec nc..(druhe bohuzel nedopadlo v 5tt.s revizi)Ted se snazime uz 7.mesic,leze mi to na palici a priznaky vidim uplne vsude, :///: takze si z toho,ze sebe uz delam legraci.. ;) :///: Pocit na zvraceni,mdlo,unava atd...To jsou u me uz normalni stavy pred MS,kdy cekam ortel zda se zadarilo,nebo nebo ta hnusna odporna MS..Kazdopadne ti moc drzim palecky at je to mimisek!!! :one: :one:

Ahoj Mufinko,
bohužel ti na to nedokážu odpovědět přesně,protože ani já nejsem těhu.
Ale jen bych chtěla říct (tak jak už se to tu psalo) že příznaky PMS (premenstruačního syndromu) jsou stejné jako těhu. Poznala jsem PMS na vlastní kůži...
Takže dle mého názoru poznáš až v den očekáváne ms...jestli přijde nebo ne.
Takže moc přeju aby to byly příznaky těhu a ne PMS
L.

In reply to by Mufinka3201

to je škoda,mrzí mě to,ale bohužel musím napsat,že to znám taky..Už párkrát se mi stalo,že jsem byla přesvědčená,že je to těhu-pocit na zvracení atd.,atd...Už e snažíme 7.měs.a jsem už totálně vyškolená a eveřím už ničemu a ani žádnému pocitu a jen pokud nepřijde ta hnusná mrcha,tak pak snad začnu maličko věřit..Přeju ti ať ti to brzy vyjde!!

In reply to by babulka150

A ty uz mas nejake mimi? Ja uz jsem z toho na prasky... Proc zrovna ja s tim musim mit takove problemy? Poprve jsem otehotnela raz dva a ted s tim je takova potiz... Co je sakra spatne???

In reply to by Mufinka3201

me uz doma lita 3lete ditko..Povedlo se za asi 6-7.mesicu,ve 2letech ditka jsem planovane otehotnela opet asi po 6-7mes.,kdy jem opet nehlidala vubec nic a jense uprostred mesice vice snazila,ale bhuze to nedopadlo v 5tt.a cekala me revize a nasledny sok..Telu jsm nechala asi 3mesice odpocinku na zahojeni a ted uz se opet snazime 7.mesic a zrovna dneska prisla mrcha,kze zapocneme uz 8.mesic snazeni a jsem z toho uz na nervy..Hlidam bazalku,ktera funguje presne jak ma,sem tam zkousim ovulacni testy a tam se //taky ukazuji,takze a uz nvim a zacinam uz rezignovat v beznadeji a rikam si,ze mozna bude nejlesi kdyz to zase necham vschno plynout jen tak jako 2xpredtim a douft,ze to snadzase nekdy vyjde a tentokrat dobre a nas prdoch bude mit konecned sourozence..Mocmoc ti drzim palecky at ti to brzy vyjde,protoze vim moc dobre jak to cekani je sileny..papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka