Poradna 36.tt

11.08.2009

Ahoj tety :a: ,tak jsem zpět z poradny :*8*: ,aby toho nebylo málo,tak jsem byla včera i dnes.Byli jsme poprvé na monitoru,bylo to úžasný :C]]: .Na přelomu srpna a září nás čeká císař :||): .Postihla nás pozdní gestoza :$$: .Tlak byl dnes i včera 141/94,otoky tak velký,že nemám cit v konečkách prstů :jawdrop: ,CS 1.Na další kontrolu jdu v pátek i na monitor.Jinak jsem začala prát mimi věcičky a vytáhla jsem ze skříně tašku se kterou pojedu do porodnice,už jen zbývá do ní naskládat věci :) .S manžou jsme byli na filmu Coco Chanel,můžu vřele doporučit :one: .Jsem v poslední době hodně náročná a vybíravá,ale tento film mě fakt dostal.Mějte se hezky :k: .

Ahojky, takže ještě nevíš přesné datum císaře?? :? To je dobře, že máš hezký zážitek z monitoru a vše je v poho :one: A trápí tě otoky joo to mě mrzí at je to co nejdřív lepší!! :$$: pa pa :a:

že by další srpňátko? No, já myslím, že pokud máš plánovaného císaře, tak se můžeš na datumu domluvit. Už jsem taky přemýšlela, že pokud půjdu na císař, jaký datum si zvolím? Každopádně měsíc září je OK, vzhledem i k roku 2009 tak jen záleží pak na číslu. 1.9.2009-pěkné datum, jen horší asi v tom, pokud pak budou dítka chodit do školy, že budou mít hned první den narozky. S tím tlakem je to v těhu horší, to jo, navíc ty pařáky, zatím teda nemám nějaký velký, ale na hranici možná už taky, i když můj dr říká že je to v pohodě.

In reply to by Radka M.

Ahoj Raduš,já doufám,že to vyjde na záříjátko,ale ve finále je to jedno,hlavně aby bylo v pořádku.Jinak by jsme byli všichni srpnový-já,manža,pes,moje sestra,manželova sestra a ted ještě mimouš, to by byl mazec. :C]]:

Ahojky Leňuklo, tak s tím tlakem je to teda mazec, u tebe od začátku docela to hapruje, ještě chvilku a bude klideček. Jinak vše v pořádku a tak to má být, já se chytám za 15 min. do poradny, tak to tady všechno rychle přelouskám a pádím. Jinak co Kubíček kolik vážíte??????? Já to sem pisnu hned jak dorazím zatím papapa

In reply to by javorka

Ahojky to bylo jasné že to bude kus chlapiska, pohlaď za mě pupíšek, jinak posílám odkaz jak jsme na tom my :s: :a:

http://www.mojetehotenstvi.cz/poradna-36tt-0

Jo teto a to mi řekni jak se ti v tom kině sedělo, já jsem tam byla naposled na přelomu 5/6 měsíc a byla jsem vyřízená, nemohla jsem se tam poskládat, furt jsem sebou šila jak to bylo nepohodlné, pořád jsem se něčím podkládala no mazec :00: :00: :00: :00: tak jsem si řekla že na další kulturní zážitek můžu na dlouho zapomenout :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak taky zlobí tlak? No my jsme teda.. ještě doufám v porod, ale pomalu se smiřuji i s císařem..

teda,takže další emigrant do srpna :-) No zas alespoň už se můžeš v klidu připravit jak na příchod mimink,tak na císaře :-)

Teda tos mě dostala... moje tlaky jsou kolem 150 i při 6 Dopegytech denně, taky otoky, bílkovina v moči, CS 4 a prý můžu rodit normálně (vyvoláním v brzké době), proti mluví jen množství komplikací (ještě bederní ploténka, obří plod, hematologické komplikace). Tak se rozhodne dr. v pátek co se mnou i dle postupu na čípku. Dá i na mě, ale já nevím co je pro nás lepší, takže to nechám celé na něm. Prý se dá s preeklampsií dobře rodit, pokud je to pod lékovou kontrolou s dobrým efektem a před termínem pokud možno.
Srpnových zářijovek teda bude! :)
Jinak na filmu jsem také byla a strašně moc se mi líbil!!! Používám od Chanel 3 parfémy, a i modně je to "moje" značka, ačkoliv pro mě cenově nepříliš dostupná, ale ten minimalistický elegantní styl se mi moc líbí.

In reply to by Kašíkus

Můj dr.ani nechce abych rodila v našem okresním špitálu,chce mě poslat do Zlína do krajské :*8*: .Já bych určo dala na doporučení dr,uvidíš co ti řekne v pátek.Podle mě bude lepší plánovaný císař,než pak akutní.Ale ty jsi holka šikovná,ty to všechno zvládneš levou zadní :C]]: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka