kojení na veřejnosti vs výdrž odstříkaného mlíčka

06.08.2009

maminky jak jste na tom s kojením venku,já asi nejsem ten typ a navic kojím zatím jen vleže,malý se mi v sedě zakuckává,takže zkoušíme jen pomalu,kdybych chtěla ovšem jít ven,můžu mlíčko odsříkat a vzít sebou???samozřejmě v termoobalu:-)jak dlouho vydží???

AHOJ JÁ ODSTŘÍKÁVÁM A KDYŽ NĚKAM JDU TAK SI DO TERMOTAŠKY DÁVÁM VYCHLEZENÉ MLÉKO Z LEDNICE A POKUD JDU KRMIT TAK SEDNU NĚKDE NA LIMČU POPROSÍM O HRNEK S HORKOU VODOU DÁM DO NĚJ LAHVIČKU MLÉKO SE OHŘEJE A HOLKY BAŠTÍ :$}: TED MÁM I OHŘÍVAČKU A ZATÍM MI VŠUDE VYHOVĚLI SE NAPÍCHNOUT NA ELEKTRIKU A MLÉČKO OHŘÁT.A KDYBY HOLKY PILI S PRSOU TAK BYCH JE NĚKDE V USTRANÍ NAKOJILA DNES UŽ SE NA TEBE NIKDO POHORŠENĚ ANI ZVĚDAVĚ NEKOUKÁ JE TO NORMÁLNÍ

Ahoj, já s tím taky bojuju, i když je mi jasný, že přijde den, kdy budu muset kojit i na nějakym hodně blbym místě. Nedokážu snýst to hladový řvaní. Ale spouští se mi při něm mlíko a tak je bohužel trochu problém někde kojit, jelikož pak bývám zmáchaná já, malá a často i okolí. Nerada bych kropila kolemjdoucí mlíkem :smich: a tak vždycky koukám na hodiny, abych stihla dojet domů nebo alespoň do auta. Ale mám v hlkavě zakódovaný, že se mlíko rychle kazí a zkažený je nebezpečný, takže s sebou určitě odstříkanou flašku vozit nebudu, to už si fakt radši najdu předem nějakou zašívárnu, kde bych mohla v klidu kojit (ve městě využívám manželovo a moji bývalou práci, kde mám ještě svoje pohodlný křeslo :D).

Jinak někdo tu nedávno psal, že mlíko při pokojový teplotě vydrží 12 hodin?? No já nevím, osobně bych to moc nepokoušela :/

Ojinka

Ahojky já teda už teď kojím taky venku a je mi jedno kde. Prostě teď jak mám mimi tak už prsa neberu jako sexuální symbol a je mi jedno jestli na mě někdo kouká nebo ne. A ono upřímně řečeno stejně z toho prsu moc nejde vidět. Jinak já měla taky zezačátku problém než se malej naučil pít v sedě takže jsem chodila ven max na 1,5hod a pak domů. Ale od té doby co kojíme v sedě když je dobré počasí jsem venku i 5hod vždycky si najdu nějakou lavičku v parku a nebo když jsem ve městě tak zajdu do obchůdku s věcičkama pro prcky a paní mi tam umožní nakojit ve zkušební kabině takže pohodička. Ale s tím odsátým mlíčkem nevím. To ho chceš dávat z lahvičky? Já bych se toho bála.

Ahojík, já teda kojím na veřejnosti.. a.. ignoruju lidi, ač dneska si to Karolínka vyřvala, zase svým hlasitým a děsivým křikem (jako když ji vraždí) na cyklostezce, takže tam na lavičce, a to i těch pár metrů k ní, jak jsem jela, byl horor.. , ale zrovna příjemné mi to dneska nabylo, jak furt kolem jezdili ciklisti a bruslaři atd.. ale ignorovala jsem je, pro mě je přednější spokojenost dcery! A jinak, fakt ta moje nevydrží neřvat.. když má hlad.. hlásí se o svoje, takže, když ji to popadne tak pokud to zrovna jde,a je si kde sednout, tak tam zastavím, a jdu kojit. A jinak, kojí v sedě a malá leží .. nesedí u toho.. :00: sice je to posilovačka pro ruku a zátěž pro záda, jsem vysoká, a prsa nemám zatím u pasu.. tak se u toho celkem hrbím, ale chystám se to vyšpekulovat tak, aby to bylo maximálně poholdné.. i mě.. :o) a taky doufám, že se dostaví časem režim v kolik a po kolika hodnách baští.. ono, ta vedra dělají své a to je občas i po hodině.

In reply to by lilian

Já si pomáhala tak, že jsem si srolovala deku z kočárku a tu si strčila pod malou... byla tak výš a položená na té dece a nemusela jsem ji držet jen na ruce... a samozřejmě nohu přes nohu, aby to bylo výš a na to tu deku... vlastně taková imitace kojícího polštáře...

In reply to by Blue Jane

Tak to je fajn rada. já si teda vykládám nohu na kolečka zabržděného kočárku.. nebo ještě na jednu jeho část.. a mojí mamce jsem poradila doma, když jo utěšovala a uspávala, tak aby si taky vyložila nohy, opřela o vyvýšené... :) ale s tou dekou to asi testnu, a dám si dospodu nějakou dlustější, jen jestli při tom fofru, jak vříská to stihnu :s: ona si fakt vyřve svoje... má tak silný hlas, že lidi kolem hledí :!k: takže to bývají rychlé akce!!
A jinak, já se bez kojícího polštáře nakonec obešla .. chtěla jsem ho na spaní v těhu a nahradila jsem ho druhou peřinou.. srolovanou.. a asi tak dlouhý 2m bych nesehnala.. jsem vysoká, tak jsem hledala dle délky, ale buď na netu neuváděli, nebo byl krátký :dance:

In reply to by lilian

Tak já mám kojící polštář asi 170 cm... a většina těch, co jsem viděla, byly tak nějak 160 - 170 cm... mám 173 cm a stačilo to krásně... na spaní super... na kojní už jsem ho využívala méně, ale byl vlastně v obležení celé rodiny... a je... druhou volnou peřinu jsme doma stejně neměli, takže bych ji musela stáhnout z Toma a ten by asi moc rád nebyl.. hahaha...
Ten mocný hlas znám, Gabča se taky na kojení uměla ozvat... ;)

Nam na kurzech i v nemocnici vsichni rikali pravidlo ctyrky. V pokojove teplote 4 hodiny, v lednicce 4 dny (ale ne ve dverich lednicky), a v mrazaku 4 mesice. Takze myslim, ze muzes. Ja to tak s malou delala, pac pila moje mlicko jen z lahve a bylo vse v poradku.

Ahoj,já venku kojím,vždycky najdu místo kde není vidět,a beru si tricko které vyhrnu a téměř na mě není nic vidět,někdy se zakreju složenou plenkou.Taky nejsem typ na nějaké vystavování,ale takhle se to nechá.S termoobalem mám jedinou zkušenost,ještě se starší dcerou,jela jsem do Plzně a vzala si mlíčko do termoobalu,malá se mi po něm neskutečně poblinkala. Nikdy jindy mi to tolik neudělala a já si myslím,že se mi tam to mlíčko zkazilo.Ale nevím,někdo ho používá,ale mě to jednou stačilo.Určitě bych raději kojila :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka