Konečně doma:-)))

29.12.2007

Ahoj holky, moc Vás zdravím:-))))))))))))))
Dneska jsme se vrátili domů s novým členem rodinky. Jmenuje se Justýnka a momentálně váží 3340 g a měří 49 cm. Jsem z ní úplně nadšená a zatím je to strašně hodné miminko, tak uvidím jak se jí bude líbit doma!!!
Porod probíhal v "pohodě", o půl druhé v noci mi praskla voda (myslela jsem si, že mi povolil svěrač a já si ucvrkla:-), ale pak jsem to poznala. vzbudila jsem Honzu a úplně nadšení, že se něco děje jsme se začali chystat do porodnice. Tam jsme dorazili kolem čtvrté a pomalu začali přicházet slabé kontrakce. V 6 hodin ráno, začali být opravdu silné a v osm ty nejhorší. Měla jsem skvělou porodní asistentku a hlavně tam byl se mnou Honza, takže se to dalo všechno zvládnout, a hlavně už se NEDÁ couvnout. To co potom následovalo mi hrozně rychle uteklo, většinu času jsem strávila ve sprše a pak už jsem musela tlačit. Párkrát jsem na hekárně zatlačila a přesunuli mě na porodní sál a malá byla za 10 min na světě...bylo 10:35 (Justýnka měla dost velkou hlavičku, takže idkyž jsem masírovala hráz, tak mi ji museli trochu nastřihnout, ale to už byla maličkost). to co potom následovalo, je nepopsatelné a každá si to musí prožít. Byl to ten nejbolestivější a hlavně NEJKRÁSNĚJŠÍ zážitek v mým životě a určitě do toho jdu znova:-)
Doufám že jsem budoucí maminky nevystrašila, spíš jsem chtěla aby to vyznělo opačně:-))) Nakonec sem zkusím dát pár fotek- Justýnka tam vypadá hrozně veliká,ale v náručí je to drobeček.-))))))))) A děkuju Barbínce, že mi vyřizovala ty skvělé vzkazy a pozdravy od vás všech:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka