Formovač bradavek

17.06.2009

Ahoj holky ,¨chtěla jsem se zeptat jestli někdo z vás používal během těhotenství formovače bradavek. Mám totiž strašně male možná i trochu vpáčene bradavky :\/: a obavám se že to v budoucnu může byt problematické,že miminko bude mit problém se přisát.Sestřička mi řikala že masaž bradavek nemám raději dělat,jelikož to muže vyvolat porod.Tak teď přemyšlim jestli se vyplati koupit formovače .Děkuji a přeji hezký den. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

já je používala od 24tt. (Medela) cca od 29.tt mi při tom strašně teklo mlezivo. Ze začátku se cca půl hodiny potom zas bradavky vrátily do původního stavu, ale časem namísto vpáčených jsem měla aspo%n ploché. Ty už mimčo najde, plně kojíme a bradavky jsou den ode dne větší a větší :s:
:a:

In reply to by Dejmalka

tak to jsem se aspon trochu uklidnila,no mně to mlezivo už vyteka asi dva tydny hlavně vnoci mam pořad špinave pižamo ,ale přece nebudu spat přes noc v podprsence :s: asi je vyskoušim a uvidime ,děkuji za odpověd papa :a:

ale tobě to může pomoci,já jsem asi extrém :) jinak když zkusíš po porodu chvilku kojit přes klobouček,prcek ti bradavku tak vytáhne,že můžeš klobouček sundat a třeba se už chytí :a:

In reply to by mysliska

jsem zkoušela taky, ale na tom mým zvrásněným prsu vůbec nedržely, a nalokala se mi vždy přitom strašně vzduchu pak kvůli prdíkům plakala. Já proto ze začátku používala formovače i cca 20min před kojením, a to mi i navíc mlíko spoustilo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka