Změna gynekologa

01.06.2009

Ahojte těhulky... Mám před sebou děsné dilema. Rozhodla jsem se pro změnu gynekologa z důvodu nespokojenosti se stávajícím. Možná ani tak ne z doktorem, ale sestřičkou...Nový pan gynekolog mě vezme..Jsem již objednaná na 10.6. Jenže mám neschopenku, proto ještě musím ke stávajícímu pro druhý list neschop. Jenže tam jsem objednaná na 8.6. a nevím, jestli tam mám jít ještě na poradnu, nebo si vzít jen potřebné... Na neschopence mám totiž datum 8.6. Nevíte, jak to chodí.??? Děkuji za rady. Přeji hezký den.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,já jsem taky měnila gynekologa na neschopence,normálně jsem si vzala neschopenku a odnesla ji k novýmu doktoru a tam v ní pokračuju.na poradnu už taky můžeš jít k tomu novýmu.Hodně štěstí.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Moc Ti děkuji za radu.. Jsem z takových věcí až zbytečně vyplesklá.Myslela jsem si, že když by přišla kontrola třeba 9. a já toho 8. neměla zápis, že třeba bude problém.. Je ale fakt, že u mě za půl roku nikdo nebyl.:-) Taky mám strach - no, né strach, ale divnej pocit, jak jim to tam budu muset vysvětlovat atd...Ale je to prostě moje rozhodnutí,tak se s tím budou muset smířit..Ono jim to je ale asi stejně ukradený...:-)Ještě jednou díky.:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka