Tříselná kýla

13.05.2009

Ahojky,
tak dneska mi chirurg potvrdil, že mám tříselnou kýlu. Holky, nemáte s tím někdo zkušenost? Dá se rodit normálně nebo budu muset na císaře? A dá se po porodu jít na operaci,když budu kojit ? Mám strach , abych tou operací nepřišla o mléko... :( A jak je to se sexem, máme se ho raději vzdát až do porodu nebo to té kýle nevadí ?
Moc děkuji za všechny odpovědi :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj mám tříselnou kýlu. Kvůli ní jsem musela přestat chodit na těhu cvičení. Sexovat jsem nesměla celé těhotenství, ale to hlavně kvůli krvácení po sexu. Jinak já už mám 5 měsíčního syna a kýla je zatím v klidu. Rodila jsem normálně. Ale opravdu dávej pozor na zvýšenou zátěž a pokud pracuješ s tříselnou kýlou bys měla být na rizikovém. To mi vše řekli na chirurgii podstoupila jsem i sono třísel. Operace zatím nutná není. Taky jsem se bála toho tlaku při porodu ale je to OK

In reply to by cifrspionka

Díky moc za odpověď. Já jsem na mateřské s první dcerou, takže nepracuji, i když ona je to občas honička i doma :) Snažím se taky nic moc nedělat, tak snad to nějak vydržím. A měla jsi tu kýlu stejně velkou nebo se Ti ke konci tím jak rostlo bříško zvětšila? Mě doktor řekl, že když se nezvětší, tak bych snad taky mohla rodit normálně. :) A porod byl tedy v poho? Nic jiného než za normálního porodu se nedělo?

In reply to by cifrspionka

Tak astma já mám také, to jsme se tedy sešly... :) Někde jsem četla, že ta kýla může po porodu zmizet, zmenšila se Ti aspoň? A bolí Tě ? Já když jsem delší dobu na nohou, tak je to docela bolestivé. A na kdy Ti řekli, že by se to mělo operovat?

In reply to by cifrspionka

Já mám od astma teď vcelku pokoj, ale je pravda, že po prvním porodu se mi to také zhoršilo. Ale to je prý normální, takže ono se Ti to určitě srovná. Díky moc, že jsem Tě mohla takhle vyzpovídat. Snad to odrodím taky normálně :girl: pa, pa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Vendy,
díky moc za tip. Určitě tam mrknu a přidám se . Pa, pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka