po porodu už 6m

17.05.2009

ahoj sem po porodu 6m a pořád sem otevřená když souložím s partnerem tak moc necítíme,nwm co mám dělat myslíte že by mi pomohl doktor?....?zítra bych měla jít zrovna k dr.. ale nwm jestli to není zbytečné k němu chodit jestli mi může vůbec pomoct nák nebo stim něco udělat..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já jsem teda po porodu 7,5 měsíce a i když to asi není úplně jako před miminkem, tak až taková změna to není. Já bych o tom doktorovi určitě řekla, rozhodně to není trapný! Já řeším s mou Dr. úplně všechno, mám k ní absolutní důvěru. Ona mi vysvětlovala spíš zvlhčování po porodu a tak, ale vlastně mi taky kontrolovala, jestli mě sešili v nemocnici dobře..Ještě si pamatuju, že když mě tenkrát v porodnici šili, tak taková mladší doktorka šila a starší ji najednou okřikla, aby si dala pozor, kde co šije, že budu chtít mít zase určitě někdy styk, tak aby to bylo vůbec možný. Takže je třeba i možný, že tě sešili málo...Tak doufám,že se dozvíš něco pozitivního! Pa

In reply to by mlada mamina

To právě nevím...zdravotně ti to problém nezpůsobuje, takže je to spíš kosmetický problém a nevím, jestli by tě kvůli tomu měli znovu nastřihávat. Mimo to, jestli neplánuješ jedináčka, tak se nástřih bude dělat jednou znovu, tak si myslím, že ti to už nikdy opravovat nebude. Ale třeba to šitím není, třeba je opravdu potřeba jen posilnit pánevní dno a mírně se to zlepší...proto se s tím svěř doktorovi a uvidíš. Pa

já jsem 5 měsíců po SC a taky jsem měla potíže,spíše bolesti a tak,ale to je po kaisru normální,doktorka mi doporučila cecatridinu-jsou to vitamínky v čípcích,aby ses líp zahojila.mám pocit,že je to lepší:-))))

Ahojky, tak já osobně s tím žádný zkušenosti nemám, ale určitě bych se na to doktora zeptala. Určitě ti něco poradí a nebo vysvětlí proč to tak je.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka