Termín

06.05.2009

Tak holky drte mi palce....dneska jdu k doktorovi...na 13h....a jsem zvedava jak u nej dopadnu....mam dneska teda termin....ale hlenovka nic...kontrakce nic...bolesti nic...je mi od vcera lip jak cely minuly tyden.....minulej tejden mi bylo fakt hnusne...bolesti a i takovej divnej pocit...ale tedka od vcera jsem jak znovuzrozena....nemit bricho tak snad ani nevim ze jsem tehotna...mala se sice hybe ale uz bezbolestne....jedine co me trosku bere jsou trisla...kdyz dam trosku nohy od sebe tak me to boli.....ale jinak fakt nic....jo jeste to 5ti az 10ti minutove curani...teda po 5ti az 10ti min chodim curat :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:
Snad mi rekne neco ve smyslu jako ze teda jdem nato :-) :-) :-) ale sama tomu neverim...
Ctu tady ze tedka uz nenechavaj prenaset ani kdyz je mimco male..tak nevim...ale asi zalezi na doktorovi....
Kazdy den zde pribude clanek ...tak uz je v porodnici ...tak uz mam prcka u sebe ....tak uz nam porodila :dance: a ja nic...ja vim ze to muze trvat treba jeste tejden..ale ja uz fakt nechci....
ja jdu asi behat po schodech... :ooo: :ooo: :ooo:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak jsem se vratila od doktora...ctg dobry...deloha zacla skakat...tak me doktor prohrabnul...udelal mi toho Hamiltona..a rikal ze uz to bude brzo,je na nem vylozene videt jak se tesi ze bude rodit :-)....pokud to neprijde tedy do pondeli tak v pondeli nastupuju do porodnice...
A tedka me pekelne zacal bolet celej spodek...tlaci me to na konecnik a nevim jak to dole vypada ale cejtim se nejak mokre....tak zacinam plasit....ale kezby....holky drzte palecky...prave jsem u manzela v praci...na hasicske stanici..tak kdyby to prislo tak jsem v dobrych rukach....
Michalka

In reply to by Michalaaa

teda že by byl pan doktor takovej šikula a chvat hmat se mu takhle pěkně povedl...tak to držim palečky...hodně sil a pokud to už dneska bude, tak držim palečky ať máš porod co nejrychlejší a bez komplikací :a:

In reply to by Michalaaa

Jo Michalko, jsem tu, já jen tak do porodnice nepojedu. Ale řekla jsem si, že tu pro jistotu nebudu trávit celý den, abych přišla na trošku jiný myšlenky. Moc to ale nefunguje.. :) Když to tak popisuješ, tak bych skoro řekla, že by se ti to mohlo brzy rozjet. :qu: :qu: :qu: Držím ti palečky.

Tak mi zacina bejt nejak divne...z nudy jsem vytrela chodbu doma i pred dverma...a dokreslila ty obrazky nad postylku....a tedka zjistuju ze me zacina pekne bolet podbrisek a mam nejak mokro mezi nozkama....no za hodku letim tak uvidim....kez by panbuh dal...sorry ale uz sama sebe otravuju..a to teprv vas co???...tak jeste jednou sorry
Michalka

Ahoj Michalko, jsem na tom podobně s tím rozdílem, že nemusím tak často chodit čůrat. Nedá se nic dělat, musíme si počkat, až se mimískům zachce ven, jestli se jim vůbec bude chtít. ;) Však my se taky dočkáme, neboj, musíme mít hodně trpělivosti. Doufám, že od doktora přijdeš s dobrými zprávičkami.

Hele, mě ti to ráno před porodem bylo přesně tak, jak píšeš... najednou mi bylo lehce, nemít břicho, necítila bych se těhotná, prostě bylo mi fajn, jak za celý těhu ne, vyřídila jsem tolik věcí, co jsem odkládala, byla si zaplavat a v noci jsem porodila... někdy to může být, že se tyhle spokojený pocity dostaví těsně před porodem, člověk je nabitý energií a euforií... nám to říkala PA na kursu, a to jsme se jí smály, že to není možné... tak držím palečky... :a:

In reply to by Blue Jane

Škoda jen ze neumim plavat :-( :-) ono je to takove divne....no proste se strasne tesim ale prakticky mam strach...ale hodne taky dela ze uz dost holek at uz tady na netu ale i kamosky to maji za sebou a ja stale pred sebou.... :00: a to me asi stve nejvic...
Michalka

In reply to by Michalaaa

Neboj, taky se dočkáš... a mimochodem, já chodila na to těhotenské plavání, na to plavat nemusíš umět, je to spíš jako cvičení ve vodě po prsa, takže pohodička... a ani se nenaděješ a budeš mít miminko u sebe... tak jsem moc zvědavá, jestli tohle brutální zlepšení stavu a nálady u tebe je předzvěstí porodu... ;) :a: :a: :a:

In reply to by Blue Jane

Vcera jsme mela dokonce takovej napad ze si dam sklenku cer.vina a zakoncim vecer sexem...jako to udelala Verunka....ale zase se musim priznat ze predstava sexu me jako lezici nafukovaci pany me absolutne odradila.....takze jsem jen shledla ordinaci a sla spat...
Michalka

In reply to by Blue Jane

No je fakt že od tý přírody by to byl podraz kdyby ti mělo být v den porodu mizerně a byla si unavená..já sem poslední týden jak přejetá takže mě to asi ještě nečeká...až se mi udělá líp tak si na tebe vzpomenu a budu čekat :a: Pa Martina.

In reply to by lola11

Jo, to se jedno ráno probudíš a řekneš si, jak se fajn vyspala po té době... já to volala Tomovi do práce, že konečně jsem se pořádně vyspala, odpoledne volal a ptal se, jak mi je, a já na to, že jsem se v životě necítila líp, tak raději večer z práce přijel domů do Olomouce, prý se mu to nezdálo normální (díky bohu za to) a po půlnoci jsme jeli... kdyby zůstal v práci, tak než by se dostal domů a dojel až do porodnice, tak by to možná ani nestihl, byla to rychlovka... tři hodiny se vším všudy, než jsem zjistila, že to nejsou poslíčci, ale opravdové kontrakce, tak byla hodina a půl pryč, no potom teprve bych mu zavolala, že jdeme rodit a nejdřív za hodinu by byl teprve doma... a já bych asi bez něho nejela, pořád bych měla dojem, že je čas a hup, asi bych porodila v ložnici ;)
Držím palce, aby ti bylo taky tak fajn předtím... :a: :a: :a:

Ahojky,
já sem měla termín včera a taky to u mě vypadá,že nic asi nepřijde :r: ,mam jen malé bolesti v podbřišku,hlen.zátka teda odešla,ale já se zatím cítím dobře.Taky jdu dnes na kontrolu a na monitor tak uvidim co mi řeknou.
A to jsem ještě včera zjistila,že tady u nás v Hořovicích od Po11. do Čt14. jsou zavřeny porodní sály :jawdrop: z důvodu malování,tak prcka přemlouvam ať už vyleze. :///: :||):

Ahoj, teda hned jak jsem zahlídla tvůj příspěvek, tak jsem si říkala: no určitě už píše jak jede do porodnice s kontrakcema :s: a ty tahkle :s: . No miminku se u tebe očividně líbí a dokud se cítíš dobře tak je to fajn.
No už se těším až nám písneš že už máš bobka u sebe. Hodně štěstíčka. :///:

Jééé tak já tuším jak ti je....já sem tedy teprve 38tt a oficiální termín mám 25.5 ale taky nějak cítím v kostech že budu přenášet a doufat každý den aby už to přišlo....během celého těhu sem neměla žádné problémy nic a ani ted nevím co je to tvrdnutí bříška, poslíčci, hlenová zátka no prostě nic...co se týče toho čůrání tak o tom mi povídej :jawdrop: já dnešní noc jen proběhala na záchod od dejme tomu 22 hod do 5hod ranní sem chodila co 30min a úplně mi z toho už bylo do breku... :§) a to sem navíc dostala od dr silně močopudné léky na otekliny takže dnes budu na tom záchodě asi celý den :r: :r: :r: Já jdu zítra do porodnice do poradny a taky bych chtěla aby mi už řekli např že se to chystá nebo něco- jenže já CS 0 zkrátka nic....Držím ti palce at už se něco děje protože to určitě musí být na palici to čekání-to nevydržím.....tak tfuj tfuj tfuj a at to máš bezbolestné a bezproblémové.. :qu: :qu: :qu: :qu: Pa Martina...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka