Plodová voda!!!!!

29.04.2009

Ještě Vás poprosím o pomoc. Včera jsem tu psala, že ze mě něco teče a nevím jestli je to plodová voda. Přijela jsem do porodnice natočili mě monitor, něco se jim tam nezdálo, ale nebylo to tak hrozné. Pak jsem šla na vyšetření a dostala vložku. Na vložce samozřejmě nic nebylo, takže nic nezmodralo. Vyšetřila mě, dala nějaké čípky a předepsala želozo na špatný krevní obraz. Dostala jsem domů vložky a ten roztok ať to ráno ještě zkusím a přivezu to sebou na prohlídku. Dnes ráno jsem teda vyrazila s tím, že vložka mi opravdu zmodarala, ale v nemocnici mě zase řekli, že to může být nějaký výtok a taky zmodrat. Zkoušeli vložku kterou jsem měla na sobě a nic. Poslali mě teda zase domů. Doma jsem zkoušela na vložku kápnout toho roztoku, protože jsem zase cítila že ze mě něco teče a už to byla voda nebylo to husté a vložka zmodrala. Nevím jak dál. Do porodnice mám přijít v pátek dopoledne na monitor, protože se jim tam něco nezdá. Malá má slabější ozvi. Připadám si už jako debil, jak kdyby mě v té porodnici nevěřili...

Kliknutím vložíte smajlíky:

to se divím, že ti dali čípky. Po nich může vložka prej taky zmodrat aniž by tam ta plodovka byla :n: Nejspíš bych se ale taky nenechala odbýt. Už jenom kvůli těm slabším ozvům.

A nemáš poblíž jinou porodnici??? Já nevím, pátek je daleko, pokud nemůžeš do jiné, tak zajdi zase do té samé a zkus si trochu dupnout, nebo s sebou vezmi třeba mamču, někoho, kdo se nenchá jen tak odbýt, pokud si třeba dupnout nedokážeš (jako třeba já). Nebo se zajdi poradit ke svému gynekologovi.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka