Něco nového ke čtení a stalo se to někomu?

28.04.2009

Pročítám si tu články a přijde mi, že je tu celkem mrtvo třeba oproti před rokem. No, to asi bude i počasím. Já se přiznám, že také nemám furt co psát, leda, že bych si furt stěžovala, že se nevede, ale ani to mě nebaví. :c:

mimo mísu: představte si - mám na filosofii povin. četbu, tak jsem si tu knížku našla v mp3 na netu, asi 30 minut, já měla takovou radost, že to nemusím číst. No, ale jak si to pustím, tak to do půl minuty přestanu vnímat. A to se fakt snažím vnímat. Cokoliv jiného vnímám, ale tohle, prostě ne :n: Je to v rádoby verších a zároveň staročeštinou. :00: Stalo se něco takového taky některé z vás? Jak na to? Poraďte.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, hi hi, to já jakoukoliv knížku na filosofii (a sociologii) přestala vnímat, i když jsem jí četla:) Vůbec nevím, jak jsem ty zkoušky na VŠ udělala, ale mám je, tak jsem asi inteligentní a něco se uložilo. jinak s mluveným slovem mám problém ještě větší, dokonce jsem na některých přednáškách i usínala (ale k mé cti přispívá to, že jsem většinou byla po noční brigádě)

Jo, jo, to znám. Filosofie na člověka tímhle způsobem působí. Mě to na vejšce vždycky spolehlivě uspalo. Já bych doporučovala asi taky spíš si sehnat tu knížku. U takovejchhle věcí je lepší přečíst si to víckrát za sebou, aby to člověk trochu pochopil.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já tu knížku ani nemůžu splašit a navíc by mi to trvalo.... přečíst

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mě se to tak brutálně nikdy nestalo, tak mě to celkem i rozhodilo. :-) Děkuji za odepsání. :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka