DOTAZ

20.04.2009

Dobré ráno všem :k:
Mám dotaz ohldně toho kdy vám přišli penízky ze sociálky? Nastupovala jsem na PPM 18.3.09 a stále ještě nic nepřišlo,ale nejspíš mají čas do konce měsíce.
Z práce peníze už došly za 1.3 až 17.3.09.
Mám jen obavu ,aby to opravdu chodilo v pořádku,protože jsem tu né jednou četla,že těhulky a maminky nedostaly peníze ještě třeba za leden.Jsem sice zOL ,ale spadat prý bude pod pražskou socku ,protože můj zaměstnavatel má sídlo a je přímo z Prahy.
Holky prosím poraďte jak to zprávně je? Jaké máte zkušenosti? A popřípadě co dělat když to nepříjde? Každým dnem bych měla už porodit a tady z toho se mi dělá akorát zle od žaludku,protože složenky a různé poplatky za mě nikdo nezaplatí a ani nepočká!!!!
Mnohokrát děkuji všem co mi napíší.
Díky Lucka

Kliknutím vložíte smajlíky:

jsem na nemocenské od ledna a na účtě stále pusto prázdno :-(
když jsem volala posledně tak mi velmi "ochotná" paní řekla, že toho má moc a ještě se pořádně nenaučila pracovat s programem...
Spadám pod Prahu, takže mi nezbývá než čekat a čekat a čekat :-(

In reply to by kvetinka21

no to si děláš prdel? Omlouvám se za ten výraz,ale to je opravdu masakr.Tak to asi s mimčem zdechnem hlady nebo co a nikoho to nezajímá? Holky pardon,ale mám toho DOST!!!!

In reply to by MarSil

Já tam práv volala.Nejdřív k nám do OL,tam m přepojili na Prahu že podle zamstnavatele spadám pod ně,ale než jsem se nco odzvdla tak mě třikrát přepli.No prostě úřednice ochota sama :r: .Nakonec mi na pražské socce řekli,že nemají čas to hledat,že si mám přijít osobně.A to mě dojalo.Šílené paní jsem řekla,že jak asi když mám co chvila rodit a ta mi řekla,že teda mám čekat a ukončila to.Bože já ty úřady nenávidím.Vůbec nevím kam se mám obrátit :\\:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka