další hezké věcičky pro mimča

04.04.2009

vložila jsem další várku oblečení, tak mrkněte ;) http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=147434

In reply to by gabula

a nechodila jsi nahodou do mater.centra na fr.hrubina??mas druhe mimi ze jo? ja bydlim na novodvorske a pred tim jsem bydlela na gen.svobody. jsem rada ze jsem z te ulice pryc je to tam moc divoky a hlucny,tady mame klid a koukame na vladisla. na ikonce je moje princezna,v kvetnu uz 4leta. :girl:

In reply to by Tehulka4

to si mě asi pleteš :) mám první mimčo, do mateřskýho centra jsem šla akorát na předporodní kurzy a bydlím na Gen. Svobody a nepřijde mi, že je tu hlučno :s: Tak to už máš velkou slečnu a teď čekáš další mimi nebo už je na světě?

In reply to by gabula

ahoj mam jednu 4letou slecnu a ted cekam na cervenec druhou.ja bydlela taky na Genovi a do pulnoci se tam prohaneli auta,sileny,koukali jsme do ulice,a druhym lidem do oken,proto jsem rada ze jsme pryc.....mas moc pekny mimi..... :one: peknej obrazecek.

In reply to by Tehulka4

tyjo, mě vůbec nepřijde, že je tady hlučno, bydlíme tady teda jen 3 roky. Třeba si myslím, že na Novodvorský je šílený zaparkovat. Kdykoliv jsme tam přijeli, tak jsme auto dávali až bůhví kam. To byl chlap vždycky hrozně šťastnej :s: No to moje mimi už za chvíli bude slavit rok. Je to hrozný jak to letí, přijde mi, že jsem si malinkýho miminka vůbec neužila. Teď je v období, že se nechce mazlit, pusinkovat a já trpím :§) :!k: Docela ti závidím co zas budeš prožívat ;)

In reply to by gabula

ajo,to jo a proto jsme to vyresili koupi garazi,chlap chce Medourka tak nevim nevim ten by tady asi dlouho nestal.....to parkovani je katastrofa....po cele Trebici,nasi na Genovi maji svuj placek a maji mkisto porad a jsou tam taky spokojeni.....jaky mas kocarek? chodim tam casto tak abych te poznala,jak drndis!!!!t

In reply to by gabula

no to ja taky proto si radsi nebudu ani delat ridicak,ale znas chlapy....tak jo....ja se prihlasim,jak se jmenuje mala a jak je stara??? uz se nemuzu dockat te nasi pipky a jednu uz mam doma.pak se treba budeme potkavat s kocarkama....jezdim tam k nasim dost casto....a na prolizky a piskoviste s malou. :girl: preji dobrou noc!!! :dance:

In reply to by Tehulka4

Těhulko, malá bude mít 1.5. první narozeninky a jmenuje se Vanesa a je to pěknej lumpík. Dneska mě celej den vytáčela , přebalování u nás trvá asi půl hodiny a o oblíkání ani nemluvím, takže když se vypravujeme ven tak je hodina v čudu :00: A jaký to je mít mimi po 4 letech? Já pokud manžel dovolí bych chtěla rozdíl tak 5-6 let.

In reply to by Tehulka4

ježiši, to je mi líto. Já měla teda celé těhotenství rizikový, ale kdybych potratila.....musí to být hrozně těžký, ale naštěstí se vám zadařilo znova a co nevidět tu máte další :girl: Tak hodně štěstí přeji :k:

In reply to by gabula

to je fakt uz aby byl cervenec,zastavilo se nam srdicko,kdo to nezazije nepochopi,je to rana ale zivot jde dal tady v Trebici se o me dobre starali.....jsem tady spokojena.tak si dnes uzijte pekny den a napis mi cele jmeno abych vedela ja jsem Terka Rymesova.a mam dceru Valentynku......

In reply to by gabula

tak fajn a ty bydlis v sedmipatraku nebo tech nizkejch panelacich???nasi bydli v 623 ted opravenym a ja bydlela jak jsou ty betonovy lodzie 615/20.ty lodzie velky jsou super....uz ji mame taky hotovou.jeste zabradli nam chybi....

In reply to by Tehulka4

my bydlíme v tom posledním červeným paneláku, neopraveným. Ale snad se taky dočkáme, hlavně kvůli tomu balkonu. Tady ty plecháče jsou fakt strašný :( Hele a Valentýnka chodí do školky nebo je s tebou doma?

In reply to by gabula

jo tam nekde jask byla ta kotelna?a tee ji zbourali,ulesa? Valuska chodi na Benesku na 4hodinky,a az ji budou 4roky tak bude chodit na cely den....doma bych to s ni nevydrzela je ponekud zivejsi....nekdy az moc,ve skolce se ji libi!!! preji dobrou noc!!! :a:

In reply to by Tehulka4

jojo, Teri jak píšeš u lesa :) Tak hlavní je, že se ji ve školce líbí, já se bojím, že ta naše prdelka bude dělat problémky. teď je tak děsně protivná, rostou ji zuby, naučila se neuvěřitelně vztekat, kopat nohama. V pátek jsem jela dopravou a celou cestu mi prořvala, každej na mě blbě čuměl :jawdrop: už mě z ní brzo asi švihne, spát nechce :n: . Doufám, že to co nevidět přejde :?

In reply to by gabula

:a: :s: hiiiiii tak to je mazec u toho si nic nedelej,mala si petkrat preseda kdyz jedeme v doprave,a porad macka na zvonek kvuli zastaveni...no hruza.ve skolce taky ze zacatku plakala ale ted se tam tesi.....jak jste si uzili dnesni den???? :a:

In reply to by Tehulka4

hm, takže mi chceš říct, že už to nikdy lepší nebude jo :s: sluníčka si užíváme na 100%, jsme pořád venku, takhle dlouho hezky není ani v létě, kéž by takhle bylo pořád :dance: a jak ti je s bříškem?

In reply to by gabula

pocasi je fajn, bricho mam velky na to ze jsem v 28TT,ale da se to.spis mam strach z predcasnehy porodu,vcera mne chytl na cely den podbrisek...hruza.mela jsem strach abych nezacala treba krvacet....uz jsem si krvaceni dost. spis kvuli vsemu brecim, :§) mam to hodne citlyvi tohle tehu,snad to dalsi bude lepsi! :ww: :ww: :ww: :ww: :ww: :a:

In reply to by Tehulka4

hm, nechci tě strašit, ale já začla rodit v 28tt, ale naštěstí mě "to" udrželi a nakonec jsem rodila skoro v termínu, ale ty nervy :( ale podbřišek už pobolívá, pokud nezačneš krvácet nebo něco tak je to ok, neboj :c: . A klidně si poplakej, to je normální ;) Takže půjdete ještě do jednoho mimi jo :)

In reply to by gabula

:a: ten me boli casto ale vcera me to chytlo na nakupech a pekne jsem melas bobky ze zacnu krvacet,ted jsem 28tt tak sned v pohode presahnu tu tricitku.chlap by chtel urcite tri ale ja se na to necitim,dneska dve deti jsou prepych....a starost.bulim a spim a to porad,jsem jak kdybych byla na zacatku,depka,nalady atd....jak ti to tenkrat pozastavili?tady v Trebici? ja jen abych vedela co by mne cekalo kdyby to prislo drive... :one: :dance:

In reply to by Tehulka4

jejda Teri, nad tím vůbec nepřemýšlej kdyby....ale zastavili mi to kapačkama, injekcema a práškama. Ležela jsem v nemocnici přes měsíc a pak ještě doma až do 37tt. Tak se holka šetři, žádný namáhavý práce, dej si nohy hore a buď na PC :s: Tak s těma dětma ti závidím, sice bych 3 nechtěla, ale chlapovi stačí jen jedno tak doufám, že ho za 4 roky ukecám na druhý :|-|: :a:

In reply to by gabula

to jo ale je rad ze ma samy zansky alespon pro zatim....taky je mi divny ze se to takhle sklada pod sebe,nevim proc.....co dnes planujete s miminkem????venku je pekne...ale uz by to chtelo nejakou prehanecku.

In reply to by Tehulka4

nestraš s přeháňkama, to bych nemohla ven s malou a zbláznila bych se. už teď nevím co mám s ní dělat. Jak ji roste ten zoubek tak je tak děsně protivná, na zemi nechce být tak natahuje ruce, když ji vezmu do náruče zas chce dolů a tak je to pořád dokola :00: . Ale naštěstí tady dneska byla ségra s maminou tak mi to aspoň rychlej ubíhá. A co výbavička? už máte nakoupíno? Asi máš plno věciček po Valentýnce co, to je výhoda :one:

In reply to by gabula

ahoj to znam kdyz nam rostly zuby,v noci super ale prez den katastrofa!!!kocarek mam nove koupenej(casual playS4) a postylku s kompletni sadou taky.hadriky po Vajence ale porad nekupuji nove a nove prez net a dnes jsem toho dost nakoupila v CA,otevirali ho ve Stop Shopu,jinak kosmetiku budu nakupovat v Edenu na meste tady(obchudek s biokosmetikou)akorat mi chybi jednorazovky a vlhcenky do zasoby.to jeste dokoupim ale jeste nevim jakou znacku.porad!!??nemas nejakej seznam veci co je dnes aktualne potreba do porodnice???pekny vecer!! :a:

In reply to by Tehulka4

a jak to CA velký a mají tam dost věcí třeba jako v Brně? Chtěla bych pro Vandu nějaký trička s krátkým rukávkem, už mám jedno z CA takový fialkový se sluníčkem, jinak mám pouze 3, je to prasátko :pig: :s: Jinak já na mimi používala hlavně vlhčený ubrousky z DM ty zelený Babylove nebo Pampersky a teď jak je starší tak je kupuju tady ve Sparu ty jejich a jsou taky moc dobrý :) a plenky používám buď Pampersky ty modrý, nebo Huggiesky nebo teď mám z Tesca, měli tam akci 2+1, ale už se těším na Pampersky, nemůžu si je vynachválit :qu: . A jinka já do porodnice co si tak pamatuju měla porod. vložky, jednorázové kalhotky, prsní vložky, kojící podprdu + hygien. potřeby, přezůvky a pro malou plinky, ubrousky, sádlo, bepanthen, hřebínek, dudel, látkovou plínku a to je asi všechno, jo a nezapomeň na doklady ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky