Přibývání na váze

06.03.2009

Ahoj těhulky. Chci se zeptat, kolik jste kdo v 18 týdnu přibraly? Já mám nahoře teprve půl kila, tak chci zjistit, jestli to není málo. Když jsem byla těhotná poprvé, tak jsem přibírala hned od začátku rychlostí blesku...., tak nevím...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já mám nahoře zatím 1 kg, tak si z toho hlavu nelam. Bříško pomalu rostě. Myslím, že k mojí postavě je to akorát, jsem hubeňour :)

Jsem 19tt a mám 3kila navrch,ale během dvou týdnů,takže taky jsem se vyděsila,ale moje doktorka zajásala,že konečně vypadám,jak těhule...Takže si s toho nic nedělám,vím,že když jsem čekala 1. kluka,tak jsem přibírala při každé návštěvě u gynekoložky 2kila,takže výsledek byl 20kilo navrch,po šestinedělí všechno dolů,takže se holky nebojte,to půjde samo dolů...pá :a: Libča

Ahojík,
já jsem momentálně ve 24.týdnu, schodila jsem 7 kilo a z těch mám nahoře ani ne kilo, takže jsem jakoby 6 kg v mínusu. Dr. mi řekl, že miminko roste, je v pohodě, mele sebou a když bude potřebovat, tak si řekne. Takže buď v klídku! :a:

In reply to by ade

nevím, nemám doma váhu, ale džíny jsem si už koupila větší. bylo to pořád půl kila a minule už zas o kilčo víc a pořád hlad. takže teď to musí být už zas víc, nejde mi nic do bříška, jen zadek, stehna.

In reply to by A. S.

Já jsem tohle měla, když jsem byla těhotná poprvé. To jsem přibrala 18 kg ! Taky jsem pořád měla na něco hroznou chuť. Dala jsem si i 4 chody k večeři ! Ale já být Tebou, tak to neřeším. Užívej si toho, že jsi těhu a příbírat v těhu je normální. Až se mimi narodí a budeš kojit a lítat kolem něj, ono to zase rychle shodíš dolů :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka