tak se musím pochlubit:)

26.02.2009

Už jsem tu delší dobu nic nepsala jen většinou odpovídala jiným, tak to napravím... Vím že samochvála smrdí ale já se pochlubit musím... Dneska už jsem na sebe konečně oblékla své staré kalhoty :\x: :\x: :\x: ještě nedávno jsem nosila velikost 40 :sick: a dnes jsem oblékla velikost 32 :\x: sice jsem v tom jen taktak ale těší mě to :!k: taky mě to stojí docela dost odříkání a pocení v posilovně :C/): :C/): :C/): :a:

Ahoj Maci, jsi skvělá, sekne ti to.
Já se ještě nepřemluvila k žádným fyzickým výkonům, ale budu taky muset. Na brusle se ale fakt těším. Už aby bylo hezkyyyyyyyy.
Effka a Viktorka

In reply to by Effka

jééééééé ahojky :a: :a: :a: kuju :c: já jsem taky přemýšlela že si letos koupím brusle a budu chodit na zámeckou ale nemám kočár s ruční brzdou takže s malou by to šlo dost těžko... mám pro tebe ty vložky do podprsenky a ještě čajík co mi zbyl tak se pak někdy ozvy abys to vůbec ještě využila :a: :a: :a:

In reply to by Macinka2

jj, neboj! A do těch bruslí jdi, já taky nemám kočár s ruční brzdou! Ale nebojím se. Předloni jsem jezdila s kamarádovo mimísem v kočáru bez brzdy a OK. Není to žádná divočina. Ale dá se. A měla jsem z toho hezkej zadek :s: ;) Bohužel, po tom už není ani památky. Teda po tom hezkym zadku :s: :s: :s:
Effka a Viktorka

Tak to gratuluju! Jinak velikost 32? Doufám, že k tomu neměříš 180 cm, protože to bych měla komplexy :00: Velikost 40, je totiž moje velikost před i teď po porodu :///:

In reply to by Macinka2

Ty tou velikostí 32 myslíš velikost riflí? Já doufám, protože konfekční (34,36,38,40 atd) by byla asi hodně malinká.
Blahopřeju, taky bych se chtěla už vejít do své klasické 42. Jenže nejdřív se musím zbavit mimibříška a to bude ještě pár týdnů trvat.

Tak to gratuluju, taky bych už chtěla. A neboj samochvála sice smrdí, ale smrad vyprchá a chvála zůstane :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky