průjem u miminka

23.02.2009

Ahojky, moc prosím o radu, můžu bnějak ovlidnit průjem miminka??terinka má 4týdny, na prdíky jí dávám Sa Simplex a myslím, že zabírá, ale už cca tři dny má průjem. Čím to může být a co s tím??K doktorce jdeme až za týden!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Mišičko a je to opravdu průjem??? Já jsem měla minulý týden strach, jestli ho malej nemá, tak jsem se tu ptala holek a za pár dní i dr., a shodně mi řekly, že pokud jsou ve stoličce takový bílý kousky-sražený mlíčko-tak to průjem není. My jsme nastydlý, takže dávám prckovi kapičky na kašel a pak to má řidší, to je prý normální. Sab simplex ani nic na prdíky nedávám, tak nevím, jestli to souvisí. Ale stoptussin na kašel stoličku ovlivnil. Papa. Jinak pokud by to skutečně průjem byl, tak bych to řešila hned!!!!!!!

In reply to by salominka

No ono to jako průjem vypadá,ale není to. Nemají z čeho mít hustou stolici, když baští jen mlíko. Až se nevykaká několik dní, tak potom to bude trošku hustší,ale dokud kaká každý den, tak to prostě bude mít takovou konzistenci. A když nekaká několik dní, tak strašně smrdí když si uprdnou :-D A když se potom pokakají, tak je to katastrofa. Kam se hrabe tatínek :-D. Takže se vůbec ničeho nebojte. Je to normální

ahoj tak Natálce jsou dneska 4 měsíce a co se týče kakání tak má průjem pokaždý už od narození. Někdy tam je toho tolik, že jí to i vyteče z plenky. V prvním měsíci kakala každý den, potom přestala kakat tak jsem musela vypomoct a jedla jsem švestky, ty jí vždycky pomohli a teď kaká už sama ale tak jednou za tři dny a jak říkám průjem má pokaždý

In reply to by Lucka a Natalka

Kojená miminka nemají průjem. Je to normální. Už v porodnici mi to říkali. A to že někdy i několik dní nekakají, je taky normální. Dokáží mléko strávit tak, že prostě i několik dní nekakají. Mě malá nekakala 7 dní.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka