kontrola ctg ve 40 tt:-(

20.02.2009

Ahojky holky,tak jsem zpet z ctg od doktora,jelikož v uterý bylo rychlejsí ,tak dnes kontrola a ozvičky dnes v pořádku.Dr.mi řekl definitivní verdikt v uterý kontrola apokud nebudu na porod tak ve středu hospitalizace a ve čtvrtek ráno císař :§pláču,jelikož už po jednom císaři jsem a chtela jsem rodit normálně,když zdravotně je to ok,ale bohužel,když malá si tam hnízdí :spid: moc mi do smíchu není,jelikož epidurál nesmím,protože mám nemocnou páteř,tak to není kam píchnou takž e jen celkově uspat :§) a to se moc bojím.Jedine pozitivum je že me bude kuchat muj gynekolog.Já vím budu mít mimi u sebe,ale mám strach jak o sebe,tak o mimi kvuli uspání celkkove a taky o mou rodinu co kdyby se nmi neco stalo :§) ale musím věřit že vše bude ok

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj berusko.. Co pak to ctu? :(
Neboj mala se pohrne ven uvidis.. No holt je ji u Tebe dobre, si si ji rozmazlila.. :) Hlavne bud v klidu, jo...

Ahoj Magdo! Tak mimísek spinká, Lucinka je hodná, tak jsem si sdla k PC a pomalu tady projíždím, co se událo zatím, co jsme byli v porodnici. Neboj se, všechno bude v pořádku, nesmíš myslet na černé scénáře. Mě to nakonec přepadlo nečekaně, protože mi v sobotu večer odtekla plodovka. Stejně jsem ale šla na císař. Tentokrát ten epidurál napíchávali na3x. Už mě to docela rozčilovalo, myslela jsem, že si řeknu o celkovou. Ale představ si, že se cítím, jak když snad nejsem ani po sekci. na pokoj mě přivezli něco po půlnoci a já už dopo vstala úplně sama, chodila jsem, a sama jsem se osprchovala, takže mě hned šoupli na normální pokoj a řekli, že mě budou dávat za vzor. Hrozně mě chválili a já byla na sebe pyšná:-) Neboj, vše bude tak, jak má!!!!!

In reply to by elixiiirek

Já jsem právě první císař taky docela protrpěla - jednak veliké bolesti a jednak komplikace v podobě hodně vysokého tlkau - nevěděli si se mnou rady, tak už na mě volali internistu. Ale chtěla jsem Tě povzbudit, že pokud půjdeš přeci jen na císaře, tak může být vše úplně jinak a můžeš být fit i po operaci! Sice bys musela, jak píšeš, na celkovou, ale pro to miminko to stojí udělat. Vždyť to znáš! Kojíme, kojíme! Tak doufám, že nám to vydrží. Tentokrát to ale nebylo tak bezproblémové, jako u Lucinky. Jak je Jozífek malinký, tak pořád spinká a první dny jsem ho musela budit na kojení, budit při kojení - 4x, 5x si cucnul a už zase spinkal. Byla jsem z toho špatná, udělalo se mi 3. den tolik mlíčka, že bych nakojila dvojčátka a ten náš miláček spinkal. 4. den se to ale jako mávnutím kouzelného protku obrátilo a už baští krásně. Dokonce si i říká, z jakého chce prsíčka! :-)))

In reply to by Raduška

tak on se vyspinkal ty 3 dny a etd už bude jen papt a rust:-)Je dobře ,že máš hiodne mlíčka,já mela po porodu malého taky mlíčko bez problému ale pakk se zacalo ztrácet a v 6tt mal tak malo že dr.řekla nutrilon takž etak,ale každe tehu a kojení pak je asi jiné tak uvidíme:_)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

hlavně že jste v pořádku.No je jiné mít akutne problémy a jít na císaře a nebo vedet od počátku že na císaře musí žena napr.kvuli malé panvi,nebo KP miminka,ale já 39 tt verila i s dr.že tpo pujde normálne a ted?Takové zklamání

Já myslím, že se nemusíš bát .... před 18 lety jsem rosila císařem svou první dceru a jinak než v celkové narkóze se to nedělalo. A přiznám se, že teď bych taky raději celkovou než píchanec do zad ..... to mi přijde více riskantní na možné "chyby" toho, kdo ti to píchne ..... z toho mám zase strach já .... třeba že to napíchne špatně a já ochrnu nebo tak něco ..... celková je v pohodě, jediná blbá věc na tom je, že nevidíš svoje mimčo ihned po narození :-(

Elixirku a budeš rodit na tom Lochotíně nebo chceš do toho Stoda? My nastupujeme v pondělí, takže ti můžeme držet a zahřívat místečko ;) Tak držíme palečky!!!!"

In reply to by KackaGold

jsi zlatá,ale nevím jak to bude,když se rozrodím sama do středy než by me zavřeli do špitálu tak pojedu na přirozený porod na Locháč ,ale kdyby se malá neumoudrila tak ve středu me zavrou do Stoda a ve čtvrtek me odoperuje muj gynekolog takže záleží na malé.Já mela spatne 2 zkušenosti s Locháčem takže mi ten Stod nevadí,ale jak všude záleží i na stestí na personal,tsk uvidíme.Nastupuješ na vyvolání?

In reply to by elixiiirek

Držím ti palečky, abys to stihla přirozeně- a sama sobě taky :!k: Nastupujeme na vyvolávání, protože se až do dneška nic nedělo, dneska odešla zátka, ale nic dalšího se zase neděje, takže žádné naděje nespřádám, abych nebyla "zklamaná".
Ty taky čekáš holčičku, viď?

Ahojka. Tak koukám, že nakonec dopadneme asi stejně :r: . Já byla na kontrole včera a doktor mě už předal do porodnice. Jdu tam v pondělí a tam prý rozhodnou, co se mnou. Pokud by to prý aspoň trošku vypadalo na porod, tak mi to zkusí vyvolat a jinak opět císař :( :r: :( :r: :( . Snad se ty naše mimča umoudří a zvládneme to samy. :a: :a:

In reply to by elixiiirek

První termín mám 26.2. a s tím vyvoláním to zkusí jen pokud by to aspoň trochu vypadalo na porod. Což zatím nevypadá ani náhodou. CS stále 0. Jinak rovnou císař. Jen doufám, že by to tentokrát snad mohlo být aspoň s epidurálem. Nechci zase mimčo vidět až po několika hodinách :r: .
Zatím zkouším vše co se dá.......čajík z maliníku, třikrát denně se rochním v horké vaně, masáž bradavek chci zkusit dnes a sexík taky zkusíme. Snad to bude k něčemu dobré.

In reply to by buráček

no u me jde jen celková narkoza.Stimulace bradavek nefunguje,sexik zkoušíme prubežne,vanu jen 1 denně jelikož 3x denně nemám na to čas když malej je hyperaktivní,maliník piju 3x denně a v uterý jsem mela CS 4 ale dr říkal že se určitě další uterý uvidíme.Jinak termín mám taky 26.2.a já se nemusím hlasit do nemocnice jelikož dr.to zařídí sám,jelikož ve čtvrtek operuje v ní

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka