mam radoooost

31.01.2009

tak ted z trousku jineho soudku...
musim se s vama podelit o moji radost.. od uterka zacinam ucit spanelstinu.. ja jsem tak stastna, budu delat neco co miluju a jeste za penize :s:

to je super :qu: já taky jednou týdně učím, ale angličtinu a je to super, na chvilku mám myšlenky zase na něco jinýho než na malou, ale pak se za ní strašně těším :h: a hlavně, každá korunka navíc dobrá :\x:

Ahoj Hani! Tak to ti gratuluju :qu: Penízky se vždycky hoděj, kor na mateřské, že? Já bych taky něco brala, jenže já nic neumím, snad jenom že bych chodila lidem za peníze obmotávat ruce a nohy obinadlama :!k: :!k: :!k:

Tak to ti uplně rozumím - já takhle učím angličtinu a pocity mám stejný :D Mimochodem, španělštinu bych chtěla taky umět, je to pro mě lahoda pro uši :-)... Říkali jsme s přítelem, že až dostuduju (rok a půl), začnem se učit španělsky spolu :-D... A já budu mít aspoň pocit, že mi po čtyřech letech na VŠ nezačne zakrňovat mozek :-) Odkud jsi :///: ?

In reply to by Lucii

z rudne u prahy.. :) ja te uplne chapu.. ja zas ted premyslim jestli se mam vrhnout na franinu nebo ne.. jen se bojim ze by mi to hlava uz nebrala.. me uz i anglina se plete se spaninou a na to ze anglicky jsem driv mluvila denne a byl to jedinej zpusob jak se domluvit tak ted uz ani nezblebtnu aniz bych do toho nervala spanelstinu.. tak si rikam ze se na tu franinu asi vyprdnu protoze mluvit francouzsko-spanelsko-anglicky.. to by si se mnou asi stejne nikdo nechtel povidat :s: :s: pac by mi nikdo nerozumel :s: Ale mozek krni a me to fakt stve ..

In reply to by Hankitacz

Jj, já když se začla učit německy (povinně - nesnáším němčinu), tak sem tam taky pořád rvala angličtinu, kterou studuju, takže ji slyším a mluvím s ní denně - prostě to jinak nešlo :s: ..
Říká se, že španělština je angličtině trochu podobná, takže doufám, že učení mi dělat problémy nebude.. ale poplete se to určitě }:)

In reply to by Lucii

to ti pujde, ja se ucila sama a po pul roce jsem byla schopna komunikovat s lidma a po roce a pul uz to byla pohoda... akorat me ucili samy sprostarny (kamaradi) a ja pak perlila kdyz jsem prvne mluvila s tchyni po telefonu :D kdyz jsem si na neco nemohla vzpomenout tak jsem si ulevila ne moc dobrym slovickem pro tchyniny ouska :D ale dobry.. jeste se mnou mluvi takze to na ni nasledky nezanechalo :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka