Červíci 09 pokec 12.11.2010

12.11.2010

Vkládám i vlákno k seznámku s novým datem:-)

Ahoj holky, nemáte někdo radu, co vše dělat při odstavování dítěte? Včera jsem se rozhodla přestat kojit (malé je 17.měs.). Chtěla jsem sice vydržet do 2 let, ale zdravotní nešvary mě donutili k opaku :(

Holky tak Viktorka podlehla čepicománii :€): tahá po bytě jenom čepice - moje, manželovi svoje a nosí je na hlavě, pořád si je oblíká a svlíká a nejlíp je má všechny na té kebuly, asi je jí zima, či co :€): by jsme měli asi přitopit :€):

In reply to by Jajda007

Kačenka taky miluje čepice, což je obrat o 180°, protože dříve vydržela mít čepici na hlavě max 5 vteřin a šla dolu (zima, nezima). ale na hlavu si dává i designové čepice - nočník, krabice, mísy, cedník, punčocháče, prostě všechno možné, co se jí na hlavu podaří nacpat:-)

In reply to by Terinka84

Aha, koukám, že má Kačenka šik nápady :) to z ní něco bude :€): My tedy zatím jenom čepice a když najde sáček tak sáček, ale to už tedy hlídám, by se mi brzy zadusila kočena, takže jsem je musela všechny z dosahu dát pryč :€):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ty si necháváš nasr.. na hlavu? nebo máš tolik peněz? já ani jedno

In reply to by Magdík.H

Buď v pohodě a z takových komentářů si nic nedělej. Když jsem od ní chtěla svoje peníze zpět, taky jsem se o ně prala. Byly to dle Dominiky blbý dvě stovky, ale byly moje. Nebylo mi to vůbec příjemné, ale nikdo to za mě udělat nemohl. Nějaký kamarádky jsem tím ztratila, ale aspoň se to vytříbilo ;) Koho neokradla, ten to těžko chápe. Není to hon na čarodějnici, prostě ti ty čtyři stovky chybí.

In reply to by Eponina

ja jsem to nemyslela nijak zle, jen si myslim, ze tady ten komentar nepatri. Chapu, ze je Magdik nasrana (ja bych taky byla) a Donce uz neverim ani nos mezi ocima. Ale Magdik uz napsala svuj vlastni blog a dala ho do klubu cerviku 09, takze myslim, ze kazdy cervik 09 to cetl, davat ho jeste i zde do "vlakna" mi prijde jako zbytecny hon na carodejnice.

In reply to by miha

díky Eponinko, že ses mi zastala. když si představím, že za to koupím něco Dadískovi, tak mi to sakra chybí :( byl tady pokec pro červíky, já jsem červík a tohle je moje téma. jen jsem chtěla, aby si to přečetlo co nejvíc holčin. třeba právě tobě jsem do budoucna zachránila penízky

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

aha, promiň, nepochopila jsem to. ale to je jedno. nechci se s kýmkoliv dohadovat, vždycky jsme my dvě spolu vycházeli fajn, tak ať to tak zůstane. hned jsem nevěděla, jak to myslíš.

Ahoj holky, tak pevně doufám, že se to tu víc rozjede než posledně :€): Jinak co u nás nového, my měli první krvavé zranění, viktorka si trochu pochroumala bradu, to jsem jí prosím nechala dvě hodky o samotě s tátou a takto to dopadlo :€): běžela do obýváku a zakopla a bradou zabrzdila o futra :) No a druhej den na procházce hodila venku moc pěknou rybičku a rovnou na nos, takže k tomu ještě sedřenej nosík, vybadá jako rambo bouchač :€):

In reply to by Jajda007

to má krásné doplňky na obličejíčku... my moc takovýchto zranění moc nemáme, jen nějaké boule a ty vždycky přes noc zmizí. my máme doma malíře:-), zrovna před chvílí jsem se šla podívat, proč je tak hodná vedle v pokoji a ejhle zmocnila se plastové krabice, kde mám pleny a různá mazání a natřela mi niveou nohy od židle a pak i sebe, strašná prča:-)

In reply to by Terinka84

No my právě taky ne, do začátku týdne nic, ani bouli jsme neměli, Viktorka je většinou opatrná, nebo padá tak, že má modráky po tělíčku, ale na obličejíku ne, zato teď je hezky zřízená, ale už jí to hnědne :) takže to bude za pár dní pryč úplně :) No teda s tou Niveou to by mě asi omejvali hned mezi dveřima :€): vůbec nevím, čím bych to umývala :€): jsou to ale koumáci

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka