Deníček uživatele Zuza87

12.06.2010

Dnes má naše slečna miminkovské dvouměsíční narozeniny. Krásně stále papká mamči mlíčko a má se čile k světu. Musím říct že je hodňoučká.

Kiara má dva měsíce

In reply to by Zuza87

hihi no to asi ne ;-( ani nevim jak me to napadlo dle jmena :-)))

jinak je NAHDERNA!Pojd k nam do Dubinku ty jsi z Dubnatku vid??tka pojd k nama at mame dalsi krasnou princeznu!JSme na FCB gholky z mojeho tehu!Ale je ot uzamcene!Potrebuji aby si mi pisla v kolik hodin a kdy at to odemknu :-) pokud mas FCB? od kud jsi jinak z PRahy??Ja take byvala Prazacka ;-))

20.04.2010

Presne na termin 12.4. v 15:00 se nam narodila na Bulovce slečna Kiara. Vykrmila se na hezkých 2930g a dorostla 47cm. Porod byl dlouhy, malé trvalo 37hodin nez se vyklubala po odtoku plodove vody.

Další Dubinka

Jé, ta je ale vážně kouzelná!!:) Tak přejeme, ať má v životě jen samé štěstíčko, zdravíčko a spousty lásky....:h: Pac..:)
-----------------------------------------
Silný je ten, co stojí tváří v tvář lidské hlouposti a dokáže mlčet...

03.03.2010

A uz je tu 35 tyden. Toto leti a blizi se. V brisku se nam pry shovava holcicka. Ale radeji si pockam az se to narodi a pak si budu 100% jista, ale za holcicku bych byla moc rada.

35tt
01.02.2010

Přidávám se s fotografií bříška. Dnes začínáme 31tt a již rosteme.

31tt

Ahojky, takové malinkaté bříško, to máme už teď a to jsme ve 22.týdnu!! To můžu jen závidět...zatím se to ještě dá snést, ale nechci si domyslet, jaké bude bříško na konci těhu....to bude něco! Držte se, papa Gabka.

17.01.2010

Ahojky.

Jéé, jak to, že jsem Tvuj přispevek našla až dnes??? Ja bydlim v Hloubetíne, hned u bazenu, je mi 31, taky čekam prvni miminko a dnes jsem 26+5. To budem ještě možná rodit spolu. Kam se chystáš? Ja jsem registrovaná na Bulovce.

Ahoj já jsem z Prahy ale z nuslí...jinak taky čekáme první mimčo a jsem v 22.týdnu. A nějak kolem mě nikdo mimčo nečeká,prý mají dost času :-) pa

06.01.2010

Holky, mám intimní dotaz. Vrátil se Vám po porodu (přirozeném) dolejšek do původního stavu???? Musely jste hodne posilovat panevni dno ( pomohlo to?) nebo to šlo samo?

já posilovala pánevní dno od porodu cca 8 týdnů ob den... spodek mám jak před porodem, spíš užší, což je pro sex lepší :) - taky jsem poprvé v životě začala dosahovat i vaginálních orgasmů (ne jen klitorálních), takže co do prožitku úplně super... jen u gyndaře si musím vždycky říct, že na mě má použít zrcátka pro nerodičky :)
- navíc já nebyla nastřižená a natržený jsem měla jen stydký pysk na jeden steh... takže jsem sedět mohla v pohodě už v den porodu...

já posilovala pánevní dno od porodu cca 8 týdnů ob den... spodek mám jak před porodem, spíš užší, což je pro sex lepší :) - taky jsem poprvé v životě začala dosahovat i vaginálních orgasmů (ne jen klitorálních), takže co do prožitku úplně super... jen u gyndaře si musím vždycky říct, že na mě má použít zrcátka pro nerodičky :)

já jsem týden po porodu a spod vypadá jak funkčně tak esteticky jako před porodem,jen mi trochu zvazivovatel nástřih,ale je to cítit jen na pohmat a jizva by měla jít rozmasírovat.cvičením rozhodně nezkazíš nic,ale mě doporučovali v porodnici počkat s posilováním pánevního dna alespo tři týdny a zatím do podbříšku vysílat jen signály pomocí břišního dýchání.

05.01.2010

Ahoj holky. Tady máte chuť (závislost) na určitém jídle? Já už se přes tři týdny neobejdu denne bez několika mandarinek a jahudky taky ňam ňam.

In reply to by white_tie (neověřeno)

ja uz mela asi 3x ( to neni zas tolik:) ) naprosto prisernou chut na fišmeka, že jsem si ho proste MUSELA jet specialne koupit:) pritom jsem ho predtim nejedla dobrych par let vubec. :)

white_tie (neověřeno)

In reply to by Zuza87

No tak zrovna fishmac mi jediněj nechutná :s:
Jinak my Mekáč nemáme ve městě, ale cca 15-20 minut autem, takže když jsem měla chuť, tak jsem klidně byla schopná vytáhnout přítele a v 10 večer jsme jeli do Mekáče. :s:
Byli jsme tam min. dvakrát týdně a v kině cca jednou dvakrát do týdna též, protože ty nachos byly naprosto skvělý a nemohla jsem bez nich žít. :s:

www.white-tie.rajce.idnes.cz
www.prckoviste.cz/maxmilian

04.01.2010

A už je tu 26 týden. To to utíká. Za chvíli rodim a ani nevim jak. Bříško "pomalu" roste a vypada to podle tvaru na chlapečka. Snad nam to i kolem 30tt potvrdí utz, konečně.

vývoj bříška 26+0

toto je bříško!!!! :w: :w: Ty snad nejsi ani těhu! :-) Né dělám si srandu, je to takový pupíček srandovní!!!! :-) asi první těhu, že? No já čekám třetí, tak jistě vypadám jinak.. :-) Unavená bývám také a je to normální- když tak mi pomohl magnésium. :-) Vypadáš hezky mamčinko, po porodu, ti nixc nezůstane a budeš fit, tak jen tak dál...zdraví, klid a pohodu.. :-) jo a nenech se zmást tvarem, mi vždy hlásili dle tvaru opak- než se nám narodilo!! :-) Mám dva kluky a nyní by to měla být holčička...tak jsme zvědaví, 4ři dr. nezávisle na sobě to potvrdili...tak uvidíme, já si přece jen říkám, co kdyby: papapa :a: :a: :a: MOŇASEK :-)

In reply to by moni.bed

jj je to první mimi :) taky mi známý říkaj že někdy vypadám spíš přežraně než těhotně :s: ale ja jsem rada ze jeste jsem se tolik nenafoukla. i kdyz uz se pomalu a jiste prifukuji co týden.

10.12.2009

Ráda bych se zeptala na zkušenosti nebo popřípadě z doslechu ohledně kočárku Spring Cool. Vic na : http://www.kocarky-babylon.cz/kocarky/spring-cool . Děkuji.

Tak my ho mame od narozeni(od ledna 2009)a jsme s nim velmi spokojeni,chteli jsme kocarek do terenu a aby se dal houpat.Tento kocarek mohu jen doporucit. :one: :a:

ahoj před 3roky jsem si ho pořídila pro Deníska a byla jsem max spokojená je supr dobře se houpe a do stran :one: po roce a půl jsem pak koupila golfky a v tom spring cool se vozil ikdyž mu bylo rok a půl v zimě :/;x: :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka