Deníček uživatele Tomis

13.09.2012

Ahoj holky, mohla bych poprosit o radu? hledala jsem docela dlouho na netu, ale názory jsou různé, je to tak půl na půl a tak nevím nevím. Dnes jsem zjistila, že nejspíš čekáme přírůstek.

ahojky, přikláním se k názoru, že když je teprv na začátku, tak se nic nedějě, němělo by to mít vliv... se máš, že jsi těhu... my máme taky skoro 2 ročního chlapečka a zatím se snažíme, chjo...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo jasně :one: 12kg bych asi neunesla :///: tak hlavně, ať se ti nic nestane! :a:

Ahojky, já si myslím, že v takhle ranném stádiu si klidně zahrát můžeš. Vem si, kdybys o tom těhotenství nevěděla, tak taky děláš všechno jako vždy. Já byla taky jednou na bowlingu v těhotenství a to jsem už měla bříško s dvojčatama. Samozřejmě jsem už nehrála, ale párkrát jsem si hodila, neodolala jsem. Je fakt, že jsem se radši tolik nenapřahovala, ale šlo to.
Záleží ovšem na tobě, jak ty se na to cítíš, ale pokud ti nic není a nic tě nebolí, tak nevidím důvod si nezahrát.

11.11.2009

Ahoj holky, jsem tu nová, ale už par měsíců si vas čtu a je to fakt parada, kolik se toho člověk dozvi a jak to hlta, komu se daří, a tak. Chtěla bych se vás prosím zeptat...

tak vam moc dekuju, jste me trochu uklidnili, myslela jsem, ze jsem snad jedina divna :o))) Diky vsem a tehulkam hodne stesti a zdravi a snazilkam co nejdriv miminecka v briskach.

ahoj záleží na tom jak dlouhý máš cyklus.pokud ho máš krátký 25 dní nebo i mín tak ovulace bude asi někde tesně po ms.ale jinak u cyklu 28 dní nebo víc ovulace hned po ms určite nebude

In reply to by leniiš

já měla cyklus 30 dní a otěhotněla jsem po ms...snažily jsme se 5 měs. vždycky sme na plodný dny před a po :*O*: :*O*: :*O*: o 106 a prostě nic... 6 měs. sem z toho byla úplně na nic protože sme spolu :*O*: jen 3 x po ms vždycky ráno a... byla sem v tom :h: :w: takže můj názor je že to opravdu jde :\x: a moje segra otěhotněla 3 dny před ms celej měsíc s mažel spolu nic neměli a chtěli si užit před mrchou a zrovna se to povedlo :#o: :$$:

opravdu? no tak to jsi me fakt potesila, ze to mozne je..... tak vzhuru do toho hned od zacatku cyklu a pul je hotovo, jak se rika. Tak diky a moc gartuluju a opatrujte se, at je vsechno v nejlepsim poradku.

Ahojky,
Tak já myslím že jde otěhotnět hned po ms a podle zkušeností jiných i před...já sem 19+5 a podle UTZ 19+0 to tedy znamená že jsem zřejmě otěhotněla 5 den cyklu jako samozřekmě že to není 100% ale taky sem sama byla překvapená že jsem v tom, protože zrovna podle mě na plodný dny přítel nebyl doma. Tak sem byla sklamaná že z toho zase nic nebude a ejhle byla tam // :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka